ViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan pursue käännös englanti-suomi

 • seurata
  Tehtävänämme on nyt seurata tätä kehitystä. It is now our task to pursue such development. Kroatia on oikealla tiellä, ja se on päättänyt seurata tätä tietä määrätietoisesti. Croatia is on the right road and is determined to pursue that road single-mindedly. Autonkuljettajia pitää kenties seurata, muttei varmastikaan onnettomuuksien uhreja. Perhaps the drivers should be pursued, but certainly not the victims of the accidents.
 • pyrkiä
  Toiseksi meidän pitäisi pyrkiä etenemään kultakysymyksessä. Secondly, we should pursue the matter of gold. Luulen, että komission velvollisuus on pyrkiä tähän tavoitteeseen. I think the Commission has a duty to pursue that aim. Mielestäni niiden järjestelmien, joihin meidän pitää pyrkiä Euroopassa, täytyy perustua kahteen tukipylvääseen. I believe that the systems we should pursue in Europe should be based on two principles.
 • ahdistaa
  Kaikki ahdistaa, kaikki tukahduttaa. (Apulanta, AhdistusKoira kyllä puree, jos ahdistat sen nurkkaan.
 • ajaa takaa
  Poliisiauto ajoi takaa huumekuskia.Koira ajaa takaa kissaa.Hän lakkasi ajamasta takaa rahaa ja statusta ja muutti maalle.
 • harjoittaa
  Emme voi harjoittaa tätä politiikkaa, jossa pannaan pää pensaaseen. We cannot pursue this head-in-the-sand policy. Tämä ei voi olla sellaista poliittista toimintaa, jollaista me haluamme harjoittaa. This cannot be the policy which we want to pursue. Olisimme voineet harjoittaa järkevästi toista seuraavista politiikoista. We could have reasonably pursued one of two policies.
 • metsästää

Sanan pursue määritelmät

Esimerkit

 • Her rival pursued a quite different course.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja