TietovisatBlogitHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan puzzled käännös englanti-suomi

  • hämmentynyt
    Myönnän olevani hyvin hämmentynyt Euroopan hienotunteisuudesta tässä keskustelussa. I do admit to being very puzzled by Europe's discretion in this debate.
  • ymmällään
    Sitten olimme tietysti aika ymmällään, kun kuulimme, että tiedonkeruun rahoitusperustaa aiottiin yhtäkkiä muuttaa. Then we were somewhat puzzled, of course, to learn that the financial basis for this data collection was suddenly to be changed. Lehtereillä istuvat tai istuntoa webstreaming-palvelun kautta seuraavat ihmiset ovat varmasti hyvin ymmällään siitä, mitä parhaillaan teemme, koska sitä ei ole esityslistalla. People in the gallery, or people watching us on the web-streaming, must be very puzzled as to what we are doing at the moment, because it is not on the agenda. Eurooppalaiset ovat olleet huolestuneita, hädissään ja ymmällään siitä, että Balkanin alueesta on jälleen kerran tullut katkeran sodan näyttämö, jossa kärsijöinä ovat pienet lapset ja vanhukset. The people of Europe have been concerned, alarmed and puzzled that another war seems to be developing in the Balkans, where small children and the elderly are the ones who are suffering.

Sanan puzzled määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja