BlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautotNauris.fi

Sanan quantitative käännös englanti-suomi

  • kvantitatiivinen
    Ensinnäkin komission tulisi tehdä itsenäinen kvantitatiivinen arviointi. The first is that an independent quantitative assessment should be undertaken by the Commission. Komissio ehdotti taannoin, että Itävallan läpi tapahtuvaa kauttakulkuliikennettä koskevasta sopimuksesta poistetaan kokonaan 108 prosentin kvantitatiivinen yläraja. The Commission has just submitted a proposal to abolish - without replacing - the quantitative ceiling of 108% in the agreement on transit traffic through Austria. Ongelma on kvantitatiivinen, koska se koskee useaa miljoonaa ihmistä, ja myös kvalitatiivinen, koska on kysymys tämän hyvin erityisen väestöryhmän koko olemassaolosta. Quantitatively, because it affects several million people and qualitatively, because the very existence of this extremely diversified people is at stake.
  • määrällinen
    Se on kuitenkin pelkkä määrällinen toimi. But it is a purely quantitative measure. Alakohtainen ja määrällinen näkemys ei johda mihinkään. A sectoral, quantitative vision does not lead anywhere. Määrällinen menestyksemme on ollut merkittävää. We have had considerable quantitative success.

Sanan quantitative määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja