HoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitTietovisat

Sanan quantum käännös englanti-suomi

  • kvanttiSähkömagneettisen vuorovaikutuksen kvantti on fotoni.Kvantti on sähkömagneettisen säteilyn yksi osa, palanen, jota ei voi enää paloitella.Vahvan vuorovaikutuksen kvantti on gluoni.
  • määräMinun oli määrä palata takaisin Suomeen. Aioin t. minun piti palata takaisin Suomeen.Meidän oli määrä lähteä illalla ongelle, mutta sairastuin kovaan kuumeeseen.
  • määrällinen
  • merkittäväEuron käyttöönotto oli merkittävä historiallinen tapahtuma ja suurin läpimurto kehityksessä kohti poliittista unionia. Its implementation was a momentous, historic development, representing the largest quantum leap towards political union. Se oli merkittävä tapaus hänen elämässään.Vain puhelinnumeroiden viimeiset kolme numeroa ovat merkittäviä.
  • suuriMeidän on otettava seuraava suuri harppaus kohti yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. We must make the next quantum leap forward in our common foreign and security policy. Jäsen Bourlangesin mietintö on ansiokas siksi, että se on suuri edistysaskel. What makes the Bourlanges Report so creditable is that it represents a quantum leap in this area. Työryhmä totesi, että sen tavoitteena on ottaa suuri edistysaskel talouden ohjausjärjestelmän tehostamisessa. The task force said that its aim was to achieve a quantum leap in terms of more effective economic governance.

Sanan quantum määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja