VaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan readily käännös englanti-suomi

 • auliisti
  Muotoilu on tiukka, myönnän sen auliisti. This is a tough statement, I readily admit. Toistaiseksi olemme valitettavasti nähneet komission hyväksyvän auliisti toimia, joilla pikemminkin lisätään kuin vähennetään alkoholinkulutusta. So far, we have unfortunately seen the Commission more readily adopting measures to increase, rather than reduce, consumption. Silloin voi kuitenkin vain ihmetellä, jos me hyväksymme auliisti ulkopuolisen valtion monopolin ja jätämme käyttäjämme mahdollisesti ei-optimaalisten palvelujen varaan. It can, then, be only a cause for amazement if we readily accept a monopoly from a foreign State and expose our users to the risk of provision being less than optimal.
 • epäröimättä
  Markkinoiden sijoittajat investoivat EU:hun epäröimättä, jos tarjolla on voittoja ja jos esteet on poistettu. Indeed, the investors from the market will readily come to us if there is something to be gained and if barriers are removed.
 • helposti
  Tästä pääsemme helposti yhteisymmärrykseen. On this we can all readily agree. Heidän on myös voitava saada helposti ehkäisyvälineitä. Contraceptives must also be made readily available to them. Edellä esitetyt vastaväitteet ovat helposti saatavilla. The aforementioned counter-arguments are readily accessible.
 • mielellään
  Hän paistatteli mielellään fanaattisten eurofiilien liehittelyssä täällä parlamentissa. He readily basked in the adulation of Europhile fanatics in this House. Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat jakavat mielellään tietoja, koska niillä on jo ennestään yhteistyötä terrorismin torjunnan alalla. The UK and the US readily share information because of their history of cooperation in fighting terrorism. Kauppajärjestelmien välistä kilpailua koskeva periaate, jonka pitäisi tarjota vaihtoehtoja säännellyille markkinoille, hyväksyttiin mielellään. The principle of competition between trading systems, which should offer alternatives to regulated markets, was readily agreed to.
 • mieluusti
  ILO:n yleissopimuksen ratifiointi ei ole sama asia kuin sen täytäntöönpano, minkä Kolumbian ammattiyhdistysaktivistit mieluusti todistavat. Ratification of an ILO convention is not the same as implementation, as trade unionists in Colombia will readily testify. Ilmoitan mieluusti parlamentille, että olen tyytyväinen siihen, mitä komission uusi puheenjohtaja Barroso on tänään meille esittänyt, ja haluan onnitella häntä tämän johdosta. I will readily declare to your House that I am gratified by what Mr Barroso, the new President of the new Commission, has presented to us today, and I wish to congratulate him on it.
 • nopeasti, välittömästi

Sanan readily määritelmät

Esimerkit

 • The suspect readily answered all questions the police officers asked him
 • readily available;  readily achievable
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja