ViihdeReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan reading käännös englanti-suomi

 • lukeminenRaportin lukeminen on jo sinänsä äärimmäisen rankkaa. The report itself makes extremely disturbing reading. Tilintarkastustuomioistuimen kertomusten lukeminen on masentavaa. The reports of the Court of Auditors make appalling reading. Lukeminen on yksi kulutuksen muoto, ja siihen tulee kannustaa. Reading is a form of consumption which needs to be encouraged effectively.
 • ensimmäinen käsittelyMeillä on meneillään ensimmäinen käsittely. We are still at first reading. Olen iloinen siitä, että tämä on ensimmäinen käsittely. I am glad this is a first reading. Tämä on prosessi, ensimmäinen käsittely. This is a process, a first reading.
 • lähetekeskustelu
 • lausunta
 • lukema
 • lukeneisuus
 • lukuUudet tekniikat voivat toki merkitä tilaisuutta lukemisen demokratisoitumiselle, mutta ne voivat myös vaikeuttaa entisestään luku- ja kirjoitustaidon opetusta. Of course, new digital technology offers an opportunity to democratise book reading, but it may also create an additional obstacle to literacy. Hieno- ja karkeamotoriikkaa voidaan kehittää hyvin urheilun, pelien ja kaikenlaisen liikkumisen keinoin, ja ne ovat tärkeitä myös luku- ja kirjoitustaidon oppimisen kannalta. Delicate and rough movements, which can be well developed through sport and popular games or any activity involving movement, are also essential in the study of reading and writing. Samasta asiakirjasta käy ilmi, että yli kuudesosa 15-vuotiaista eurooppalaisista – lainaan komissiota – "on vailla tarvittavia vähimmäistaitoja (luku-, kirjoitus- ja laskutaito)". We even learn, from this same document, that more than one 15-year old European in six, to quote the Commission ‘does not have the basic skills in reading writing and arithmetic’.
 • lukutilaisuus
 • toinen käsittelyJa nyt parlamentissa on siis muodollisesti toinen käsittely. The second reading is now formally before Parliament. Onhan meillä sentään vielä toinen käsittely ja sovittelumenettely. We still have the second reading and the mediation process. Koska kyseessä on toinen käsittely, on jokaisen tarkistuksen saatava 314 ääntä. Since this is the second reading, any amendment must achieve 314 votes.
 • tulkintaTämä tulkinta on siksi sangen yllättävää, mutta niin tosiaan tapahtuu. This reading is therefore quite surprising, but it is indeed happening. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, sen olisi pitänyt olla ilonaihe, että tämän direktiivin toinen tulkinta oli jo pöydällä. Mr President, Commissioner, we should be pleased that this directive has already reached second reading. Neuvoston hyväksymän asiakirjan tulkinta on selvä ja yksiselitteinen, ja siihen sisältyy nykyiseen malliin tehtäviä merkittäviä tarkistuksia. The reading of the document adopted by the Council is clear and unequivocal, and indeed comprises substantial amendments to the model currently in force.

Sanan reading määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja