Nauris.fiReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan reality käännös englanti-suomi

 • todellisuus
  Todellisuus ei ole riippuvainen suunnitelmista; päinvastoin, suunnitelmissa on otettava huomioon todellisuus. Reality does not depend on plans; on the contrary, plans have to take account of reality. Se on Euroopassa vallitseva todellisuus. That is the reality in Europe. Todellisuus on kuitenkin toinen. The reality is quite different.
 • olemassaolo
  Riippumatta siitä, päätämmekö vahvistaa ydinenergian asemaa vai emme, sen olemassaolo on osa tämän päivän todellisuutta. Whether we agree with the increasing role of nuclear energy or not, its existence is a present-day reality. Meidän on myönnettävä, että alueiden olemassaolo on tärkeää ja ettei sillä ole merkitystä ainoastaan hallinnon kannalta. We must recognise the importance of the fact that the regions are a reality, and that this reality is relevant not only in terms of governance.
 • realiteetti
  Se ei ole mikään unelma vaan realiteetti. That is not a dream, that is reality. En kiistä plasman tarvetta, ja sen pula on realiteetti. I do not dispute the need for plasma, and its shortage is very much a reality. Tämä on väistämätön realiteetti, joka täytyy yhdistää työnteon järjestämiseen. It is a reality which cannot be ignored and which must be integrated into the organization of the work place.

Sanan reality määritelmät

Esimerkit

 • The reality of the crash scene on TV dawned upon him only when he saw the victim was no actor but his friend
 • The ultimate reality of life is that it ends in death
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja