TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitBlogit

Sanan reap käännös englanti-suomi

 • korjataNyt me alamme korjata niitä hedelmiä, jotka saadaan siitä, että rautaesirippu on poistunut. Now we are starting to reap the rewards of bringing down the Iron Curtain. Ei kuitenkaan pidä ainoastaan korjata satoa, vaan sen lisäksi on myös kylvettävä ja viljeltävä. But, of course, it is not sufficient to reap the harvest, but we must also sow seeds and tend the crop. Emme voi korjata sisämarkkinoiden hyötyjä ja olla samalla välittämättä vastuuttomasta talouspoliittisesta päätöksenteosta. We cannot reap the benefits of the single market on the one hand and ignore reckless economic policy-making on the other.
 • korjata satoaEi kuitenkaan pidä ainoastaan korjata satoa, vaan sen lisäksi on myös kylvettävä ja viljeltävä. But, of course, it is not sufficient to reap the harvest, but we must also sow seeds and tend the crop.
 • niittääSitä myös niittää, mitä kylvää: kansanvastaisista tuulista tulee työläisten ja kansan myrskyjä. You are sowing an anti-grass roots storm and you will reap a grass-roots hurricane. Joka tuulta kylvää, se myrskyä niittää. En ole ensimmäinen, joka näin toteaa. He who sows the wind shall reap the whirlwind: I am not the first person to say that. Slovakia niittää nyt satoa siitä, että se on valinnut valtaan ääripuolueen. Slovakia has reaped what it has sown as a result of an extremist party coming to power.
 • saadaTässä on EU-demokratia ja se saa sellaisen palkan aikanaan kuin sen saada pitää. This is EU democracy and it will one day reap its just deserts. Rahoitusvaje on täytettävä, jotta näistä hankkeista voitaisiin saada etuja. But the funding gap must be closed in order to reap the benefits of these projects. Ne, jotka kuuluvat eläkerahastoon, eivät voi vain saada osinkoa, kun rahasto on voitollinen, vaan heidän on myös osallistuttava mahdollisten tappioiden peittämiseen. Participants in the fund should not simply reap the profits when the going is good; they should likewise stand any losses.

Sanan reap määritelmät

 • To cut with a sickle, scythe, or reaping machine
 • To obtain or receive as a reward, in a good or a bad sense
 • To terminate a child process that has previously exited, thereby removing it from the process table
 • To deprive of the beard; to shave
 • A bundle of grain; a handful of grain laid down by the reaper as it is cut

Esimerkit

 • to reap a benefit from exertions
 • Until a child process is reaped, it may be listed in the process table as a zombie or defunct process

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja