VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitViihdeTietovisat

Sanan reasonable käännös englanti-suomi

 • kohtuullinen
  Viiden prosentin talousarviolisäys on kohtuullinen. The 5% budget increase is reasonable. Komission toimintatapa on kohtuullinen. The Commission's approach is reasonable. Ehdotus on järkevä ja kohtuullinen. The proposal is reasonable and realistic.
 • järkevä
  Tämä vaatimus on toki järkevä! Surely this is a reasonable demand? Ratkaisu on mielestäni järkevä.This solution seems to be reasonable. Parlamentti tietää, että minä olen järkevä mies. Parliament knows I am a reasonable man.
 • kunnollinen
  Siksi on oleellista, että kolumbialaisille maanviljelijöille tarjotaan kunnollinen vaihtoehto huumeiden tuottamiselle. That is why it is essential for farmers in Columbia to be offered a reasonable alternative to producing drugs. Päästöarvot, joita ympäristöasioiden, kansanterveyden ja kuluttajapolitiikan valiokunta nyt ehdottaa, ovat kunnollinen kompromissi. The emission values currently proposed by the Committee on the Environment, Public Health and Consumer Protection are a reasonable compromise. . (FR) Puolustamme tietenkin tekijöiden, taiteilijoiden, säveltäjien, tulkkien, kirjailijoiden, toimittajien jne. oikeutta ansaita kunnollinen elanto työstään. We obviously support the right of authors, artists, composers, performers, writers and journalists, etc., to make a reasonable living from their work.
 • järkeenkäypä
  Henkilökohtaisesti voin vain todeta, että mielestäni kysymyksenne takana oleva ajatus on ehdottoman järkeenkäypä, ja meidän pitäisi mielestäni yrittää etsiä keino asioiden liittämiseksi yhteen. On a personal basis I can only say that I find the idea behind your question absolutely reasonable, and I think we should try to find a way to bring that together.
 • joltinenkin
 • kelpo
  He ovat kelpo väkeä.Yritys teki kelpo tuloksen.Hän sai kelpo selkäsaunan.
 • kunnon
  Hän on kunnon mies.He olivat kunnon sotilaita.Ota kunnon annos kerralla!
 • mielekäs
  mielekäs mittaustarkkuus
 • sopiva
  Komission olisi aika kerätä rohkeutensa ja määritellä kaikille jäsenvaltioille järkevä ja sopiva huumaavien aineiden käytön vastainen politiikka. It is time that the Commission had the courage to define a reasonable and appropriate policy for fighting addiction in all Member States. Mielestäni jäsenvaltioilla olisi tässä yhteydessä myös sopiva tilaisuus arvioida alkuperämaahan perustuvan arvonlisäveron maksujärjestelmän soveltamista. I think this would also be a reasonable occasion for the Member States to review the application of a value-added tax payment scheme based on place of origin. Pascal on sopiva ensimmäiseksi ohjelmointikieleksi.
 • viisas
  Kristillisdemokraattisilla jäsenillä on vielä aikaa palauttaa tasapaino huomisessa äänestyksessä, ja olen varma, että kollega Morillon, joka on viisas mies, käyttää kaiken taivutteluvaltansa.There is still time for the Christian-Democrat Members to recover, tomorrow, at the vote, and I am sure that Mr Morillon, who is a reasonable man, will use all his powers of persuasion. Viisas ihminen on omasta mielestään viisas tai nero, mutta muiden mielestä hullu tai taiteilija.

Sanan reasonable määritelmät

Esimerkit

 • a reasonable demand, amount, or price
 • $20 a bottle is very reasonable for a good wine at a restaurant.
 • Say, would you happen to know a good place for lunch in the downtown area? ... The Radisson ... Oh yah? ... Is it reasonable? - Marge Gunderson in Fargo (1996
 • The builders did a reasonable job, given the short notice.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja