TietovisatBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan recognition käännös englanti-suomi

 • tunnustus
  Hallituksen tunnustaminen on tunnustus, jonka Eurooppa-neuvosto antaa. The recognition of a government is the recognition that is given by the European Council. Se on meidän kaksoisroolimme tunnustus. That is a recognition of our dual role. Tällainen tunnustus on tietenkin tarpeen. This recognition is, of course, necessary.
 • tunnustaminen
  Tämän tunnustaminen on hyvin rohkaisevaa. That recognition is very encouraging. Tunnustaminen ei riitä kuitenkaan yksin. But recognition alone is not sufficient. Ammatillisen koulutuksen tunnustaminen Recognition of professional qualifications
 • huomio
  Tämä huomio ei saisi johtaa vain sosiaaliseen tunnustukseen vaan sen täytyisi näkyä myös rahallisena korvauksena. This visibility should lead not only to social recognition but also to provision. Huomio: käännös vasempaan päin!Työturvallisuus on yleisenä huomion kohteena.
 • kunnianosoitus
  Tämä ajatuksenvapauden edistämisestä myönnettävä palkinto ei ole vain arvokas kunnianosoitus sille äärimmäiselle uhraukselle, jonka nämä henkilöt tekivät rauhan puolesta. This prize for freedom of thought is not only a worthy recognition of the ultimate sacrifice that they made in the cause of peace.
 • tunnistaminen
  Nopea eikä myöskään varma yksittäisten kolikoiden arvon tunnistaminen ei siten enää olisi taattu. In that case we could hardly ensure fast and reliable recognition of individual coins. Mutta poliittinen johtamiskyky ja AIDS-ongelman tunnistaminen ovat vasta ensimmäinen askel. But political leadership and recognition of the problem of AIDS is only the first step. Heidän sormenjälkensä muuttuvat niin nopeasti, että niihin perustuvat passit ja tunnistaminen ovat hyödyttömiä. Their fingerprints change so quickly that passports and recognition from them are useless.
 • tunnistus
  sähköinen tunnistus

Sanan recognition määritelmät

Esimerkit

 • He looked at her for ten full minutes before recognition dawned.
 • The law was a recognition of their civil rights.
 • The charity gained plenty of recognition for its efforts, but little money.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja