VaihtoautotBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan reflect käännös englanti-suomi

 • heijastaaMielipiteeni heijastaa vain komission mielipidettä. My opinion only reflects the Commission's opinion. Euroopan parlamentin ehdotus heijastaa tällaista kunnianhimoa. Parliament's proposal reflects this ambition. Se on ilmoittanut, että palkkojen pitäisi heijastaa markkinoiden olosuhteita. It states that wages should reflect market conditions.
 • kuvastaaTämä kuvastaa aiemmin käymäämme keskustelua. It reflects the debate that we had earlier. Tämä kuvastaa monien kollegojeni kantoja. This reflects the views of many of my colleagues. Mietintö kuvastaa laajaa yhteisymmärrystä. His report reflects broad agreement between us.
 • heijastuaTämän tulisi myös heijastua EU: n kilpailupolitiikassa. This should also be reflected in EU competition policy. Sen pitää heijastua selvästi työllisyyssuuntaviivoissa. This must be clearly reflected in the employment guidelines. Sillä ei ole oikeudellista vaikutusta, ja tämän täytyy heijastua parlamentin reagoinnissa. It is not legislation and therefore Parliament's response must reflect that.
 • kuvastuaTämän tulee kuvastua myös parlamentin päätöslauselmassa. This should also be reflected in Parliament's resolution. Tämä on selviö, jonka mielestämme pitäisi kuvastua komission ensisijaisissa tavoitteissa. This is a given which we think should be reflected in the Commission's priorities. Arvoisa komission jäsen Tajani, puhuitte yksinkertaisuudesta ja joustavuudesta ja katsotte, että näiden piirteiden tulisi kuvastua EU:n ohjelmista ja rahoitusvälineistä. Commissioner Tajani, you spoke about simplicity and flexibility and you believe that these attributes should be reflected in the EU's programmes and financing facilities.
 • miettiäMeidän kaikkien pitäisi miettiä sitä. We should all reflect on that. Meidän pitää miettiä myös kustannuksia. We should also reflect on costs. Minusta meidän pitäisi miettiä tätä. I think we ought to reflect on that.
 • pohdiskellaHyvät kuulijat, nuo ovat viisaita sanoja, joita kannattaa pohdiskella joulun ja uudenvuoden aikana. Ladies and gentlemen, those are wise words that deserve to be reflected on during Christmas and the new year. Haluaisin vielä pohdiskella yleisesti palvelusopimusten neuvottelua, jota sovelletaan sekä kahden- että monenvälisiin sopimuksiin. Allow me to make a general reflection on the negotiation of services agreements which is applicable to both bilateral and multilateral deals. Haluamme uuden lähestymistavan, ja nimenomaan standardoinnin alalla on osoittautunut, että on välttämätöntä pohdiskella yhdessä sitä, miten saamme aikaan parempia menettelyjä. We want the new approach, and specifically in the area of standards we have seen that it is necessary to reflect together on how we can secure better procedures.
 • pohtiaOn aika pohtia ja analysoida asiaa. It is time for reflection and analysis. Tätä kannattaa mielestäni pohtia. I believe this warrants some reflection. Meidän velvollisuutemme on ainakin pohtia tätä. We have a duty at least to reflect on this.
 • vastataTämä direktiivi on 20 vuotta vanha, ja sillä ei vastata nykyiseen tilanteeseen. The directive is 20 years old and does not reflect the realities of today. Tämän normin pitäisi vastata uusinta kehitystä. This standard is to reflect the state of the art. Tehtävänämme ja velvollisuutenamme on vastata näihin huolenaiheisiin. It is our duty and responsibility to reflect on these concerns.

Sanan reflect määritelmät

Esimerkit

 • A mirror reflects the light that shines on it.
 • The moonlight reflected from the surface of water.
 • The shop window reflected his image as he walked past.
 • His image reflected from the shop window as he walked past.
 • Entries in English dictionaries aim to reflect common usage.
 • The teams victory reflects the Captains abilities.
 • The teachers ability reflects well on the school.
 • People do that sort of thing every day, without ever stopping to reflect on the consequences.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja