BlogitVaihtoautotTietovisatNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan reflect on käännös englanti-suomi

 • harkita
  Siksi meidän pitäisi harkita sitä erittäin huolellisesti! That is why we should reflect on this very carefully! Toivon kuitenkin, että haluatte myös vielä harkita meidän esittämiämme näkökantoja. I do hope that you yourself will be prepared to reflect on our considerations. Puheenjohtajavaltio Italia pidätti tässä asiassa itsellään oikeuden harkita muitakin muutoksia. On this matter, the Italian Presidency reserved the right to reflect on further changes.
 • ajatella
  Voidaan ajatella esitystä vapauttaa pelaginen laivasto kiellosta käyttää 8 millimetriä paksumpaa siimaa. We need to reflect on the proposal to exempt the pelagic fleet from the ban on netting yarn over 8 mm. Mielestäni täytyy ajatella Ranskan ja Greenpeacen historiaa hiukan pitemmälle taaksepäin. I think that we should also reflect on the history of France and Greenpeace a little further back in time. Tämän vuosipäivän viettäminen ei ole tärkeää pelkästään vetoomuksena miettiä nykyisyyttä vaan ennen kaikkea vetoomuksena ajatella tulevaisuutta. It is all the more important to embrace this anniversary not only as an appeal to reflect on the present but, first and foremost, as an appeal to think about the future.
 • miettiä
  Meidän kaikkien pitäisi miettiä sitä. We should all reflect on that. Meidän pitää miettiä myös kustannuksia. We should also reflect on costs. Minusta meidän pitäisi miettiä tätä. I think we ought to reflect on that.
 • pohdiskella

Sanan reflect on määritelmät

Esimerkit

 • The recent spate of vandalism by pupils does not reflect well on the school.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja