TietovisatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan reform käännös englanti-suomi

 • reformi
 • uudistus
  Korostan, että kyseessä on uudistus. I emphasise that it is a reform. Mikä tahansa muunlainen uudistus on riittämätön. Any other reform will be insufficient. Sellainen uudistus on yksinkertaisesti käsittämätön. Such a reform is simply unimaginable.
 • uudistaa
  Maailman ruokaohjelmaa pitää uudistaa, mutta millä tavalla? We need to reform the WFP, but how? Tätä täytyy selvästikin uudistaa. That clearly needs to be reformed. WTO: ta puolestaan täytyy myös uudistaa. The WTO must also be reformed.
 • parantua
  Ne saattavat parantua, jos rakenneuudistuksia ja rahoitusalan vakautta pidetään yllä. This could improve if the pace of structural reforms and the stability of the financial sector are maintained.
 • uudistua
  On aika uudistua, käyttää mielikuvitusta ja yhdentyä. It is time for reforms, imagination and integration. EU:n ja sen budjetin on aika uudistua. It is time the EU and its budget were reformed. Ongelmana ei ole Euroopan työaikadirektiivi vaan Saksan sairaaloiden haluttomuus uudistua. The problem is not the European Working Time Directive; the problem is German hospitals’ aversion to reform.

Sanan reform määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja