TietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan regenerate käännös englanti-suomi

 • elävöittää
  Järjestö pyrkii eri tavoin elävöittämään keskiajan ja renessanssin kulttuureja.Joulutori elävöitti talvista Röölää. (vakka.fi
 • elvyttää
  Uskon vakaasti siihen, että on olemassa monia esimerkkejä maaperän ja veden tehokkaasta hoidosta ja sellaisten kestävien lajien käytöstä, jotka voivat elvyttää maaperää. I firmly believe that there are numerous examples showing effective management of soil and water and the use of resistant crops which can regenerate the soil. Haluan kuitenkin korostaa teollisuusperinnön merkitystä ja sitä, miten sen avulla voidaan elvyttää vanhoja teollisuusalueita ja silti hyötyä kulttuurista ja historiasta. However, I want to highlight the importance of industrial heritage and how this can help regenerate old industrial areas and still provide us with culture and history.
 • kehittää
 • kierrättää
  Vettä kierrätetään lämmitysputkistoissa kiertovesipumpumpun avulla tai vapaakierrossa.Liikennettä kierrätetään onnettumuuspaikan ohi pitkin kiertotietä.Pekka kierrättää tyttöystäviä kuin hevoskauppiaat hevosia.
 • regeneroida
 • uudistaa
  Maaseutualueita voidaan uudistaa ainoastaan noudattamalla ?alhaalta ylös? suuntautuvaa lähestymistapaa. A 'bottom-up' approach is the only way to regenerate rural areas. On ratkaisevan tärkeää uudistaa kaupunkialueita ottamalla uusiokäyttöön teollisuusalueita ja pilaantuneita maa-alueita ja edistää samalla kaupunki- ja maaseutualueiden osallistavaa kehitystä. It is crucial to regenerate urban areas by reclaiming industrial sites and contaminated land, while promoting inclusive development of urban and rural areas.
 • uudistua

Sanan regenerate määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja