VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitNauris.fiReseptitTietovisat

Sanan regime käännös englanti-suomi

 • hallintojärjestelmä
  Syyriassa on myös maallinen hallintojärjestelmä. Syria is also a secular regime. Kun hallitus elää kansalaisten elämää sen sijaan että suojelisi heitä, se ei ole enää hallitus vaan hallintojärjestelmä. When a government run people's lives instead of protecting them, it stops being a government and becomes a regime. Hallintojärjestelmä on poliittisesti autoritaarinen, mutta suhtautuu talouteen, uskontoon ja tapoihin vapaamielisesti. The regime is politically authoritarian, yet has a liberal attitude to the economy, religion and customs.
 • järjestelmä
  Järjestelmä on järjetön. Se on tuhottava. It is a mad regime and it must be brought down. Tämä on mielivaltainen, julma ja vainoharhainen järjestelmä. This is an arbitrary, brutal and paranoid regime. Se oli totalitaarinen, rikollinen järjestelmä, aivan kuten natsismi. It was a totalitarian, criminal regime, just like Nazism.
 • hallintokausi
  Contén julma hallintokausi päättyi odottamattomasti hänen menehtyessään viime vuoden joulukuussa. This appalling regime came unexpectedly to an end when the dictator died in December last year.
 • hallintomuoto
 • hallitusmuoto
 • tapap
  Meillä on erittäin hyvät syyt tuomita voimakkaasti se tapa, jolla Valko-Venäjän hallinto käsittelee ilmaisuvapautta ja lehdistönvapautta. There are powerful reasons for strongly condemning the way the Belarus regime handles freedom of expression and freedom of the press. Onko paras tapa edistää rauhan asiaa todella matkustaa Bagdadiin päästäkseen lehtiin ja joutua mahdollisesti Irakin hallinnon manipuloitavaksi? Is the best way to advance the cause of peace really to travel to Baghdad for a photo opportunity and risk being manipulated by the Iraqi regime? Mielestäni tämä on kuitenkin selvästi ainoa tapa vaikuttaa kyseiseen hallintoon. Lisäksi meidän on valvottava tarkkaavaisesti, mihin kehitysapuamme käytetään. In my view this is clearly, however, the only way to influence this regime; we must of course monitor very carefully where our development aid goes.
 • valtakausi
  Vaalien on määrä päättää lopullisesti Salehin 33-vuotinen valtakausi.

Sanan regime määritelmät

Esimerkit

 • a prison regime
 • a capitalist regime
 • a fitness regime
 • Heaven will eliminate the tyrannical regimes
 • A typical annual water level regime would include a gradual summer drawdown beginning in early May
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja