TietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogitViihde

Sanan registered käännös englanti-suomi

 • rekisteröity
  Vuodesta 1993 alkaen on rekisteröity yli 700 nimeä. Since 1993, over 700 names have been registered. Toinen niistä on se, että Erika oli rekisteröity Maltassa. The first is that the Erika was registered in Malta. Se on nyt virallisesti rekisteröity valitukseksi. It has now been officially registered as a complaint.
 • kirjattu
  Sen jälkeen, kun vetoomukset on kirjattu, niistä tulee yleisen käytännön mukaisesti julkisia asiakirjoja. Petitions, once registered, shall as general rule become public documents. Valituksia ei ole kirjattu, eikä järjestelmää koskevista väärinkäytöksistä ole raportoitu. No complaints have been registered and no misuse has been reported on this. Tällä viikolla kotimaassani Liettuassa 300 000 kansalaista oli kirjattu työttömiksi. This week, in my country, Lithuania, 300 000 people were registered unemployed.
 • rekisteröitynyt
  Tähän mennessä portaaliin on rekisteröitynyt 8 000 työnantajaa ja 184 000 työnhakijaa. To date, 8 000 employers and 184 000 jobseekers have registered on the portal. – Arvoisa puhemies, tietokoneeltani saa sähköisen todistuksen siitä, että olen rekisteröitynyt luetteloon. – Mr President, I have an electronic attestation on my computer to the effect that I am registered. 80 % äänestäjistä on jo rekisteröitynyt ja 15 pitkän aikavälin tarkkailijaa on jo paikan päällä. Eighty per cent of voters have already registered and fifteen long-term observers are already in place.

Sanan registered määritelmät

 • Having had one's name added to an official list or entered into a register
 • Having a mailed item recorded in a register to enable its location to be tracked, sometimes with added insurance to cover loss

Esimerkit

 • a registered nurse
 • a registered voter

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja