TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan relevant käännös englanti-suomi

  • relevanttiMinusta viittaus oli hyvin relevantti. I think that reference is very relevant. Mietinnössä mainituista konventioista jokainen on osaltaan relevantti. All the conventions mentioned in the report are relevant. Kysymys siitä, onko kuolemanrangaistuksen lakkauttaminen relevantti ainoastaan Euroopan unionin kannalta, on retorinen. The question as to whether the abolition of the death penalty is only relevant to Europe is a rhetorical one.
  • asiaankuuluvaTarkistus 2 on asiaankuuluva ja sisällytetään asetukseen. Amendment No 2 is relevant and will be taken on board. Viittaus ei ole asiaankuuluva, eikä sillä ole minkäänlaista välitöntä yhteyttä ihmisoikeuksiin. That is not relevant and it has nothing directly to do with human rights. Minulla on käytettävissäni asiaankuuluva sopimusluonnos. I have the relevant draft agreement available to me.
  • oleellinenkirjallinen. - (LT) Asia on hyvin oleellinen Liettuan kannalta. This is a very relevant issue for Lithuania. Tämä on mielestäni oleellinen kysymys. This is an issue which I believe is relevant. Korostaisin, että tämä yläraja ei ole oleellinen ehdokasvaltioiden kannalta. I would point out that this upper limit is not relevant to applicant countries.
  • olennainenTämä on hyvä ja olennainen viittaus. This is a good, relevant reference. Asia on olennainen Lissabonin prosessin vuoksi. It is relevant because of the Lisbon process. Asia on siis hyvin olennainen myös meille parlamentin jäsenille. So that is very relevant to us in this House too.

Sanan relevant määritelmät

Esimerkit

  • His mother provided some relevant background information concerning his medical condition.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja