HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan removal käännös englanti-suomi

 • poisto
  Yksi on teknologinen edistys ja esteiden poisto. One is technological progress and removal of barriers. Yleensä sappirakon poisto kestää 15-20 minuuttia, mutta minulla se kesti kolme tuntia komplikaatioiden takia. Usually gall bladder removal takes 15 to 20 minutes, but in my case it took three hours because of complications. Useat työntekijät joutuvat asbestin kanssa tekemisiin, ja he saavat siitä korvauksen, jos he työskentelevät purku-, poisto- tai kuljetusyrityksen palveluksessa. Many people with employment contracts will handle it and, if they work for a demolition, removal or transportation company, they will be covered.
 • erottaminen
  Metallien erottamiseen jätteistä on monia menetelmiä.Työnantajan tai hänen perheenjäsenensä henkilöön kohdistuneet rikkomukset ovat usein välittömän erottamisen peruste.Identtisten kaksosten erottaminen pelkästään nähdyn perusteella on vaikeata, usein lähes mahdotonta.
 • muuttaminen
  Opiskelun vuoksi edessä on muuttaminen.Muutamme värityksen vaaleammaksi.Ainaisen tulvavaaran vuoksi tiereitin muuttaminen on välttänätöntä.
 • muutto
  Arvoisa puhemies, kvestorit ovat ilmoittaneet jäsenille, että olemme toimistoissamme viimeisen kerran toukokuussa ja että muutto tapahtuu sen jälkeen. Mr President, the Quaestors have informed Members that we shall be in our offices for the last time in May before the removal takes place. Tarpeettomien rojujen muutto rahaksi on muodissa.Pitovaikeuksien vuoksi edessä on ravurin muutto poniin, hevosista ei kyllä kokonaan luovuta.
 • poistaminen
  Aihe: Komission palvelukseen ottamista koskevien ikärajojen poistaminen Subject: Removal of age limits in Commission recruitment Jäsenen poistaminen salista voi vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. The removal of a Member can materially affect the outcome. Toisena asiana on ympäristöä vahingoittavien tukien poistaminen. Secondly, the removal of subsidies prejudicial to the environment.

Sanan removal määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja