BlogitVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan renounce käännös englanti-suomi

  • kieltääOlemme valmiita työskentelemään minkä tahansa palestiinalaishallituksen kanssa, jos se kieltää väkivallan, tunnustaa Israelin ja kunnioittaa kvartetin laatimia aikaisempia sopimuksia. We are ready to work with any Palestinian government that renounces violence, recognises Israel and respects previous agreements as set out by the Quartet. Lapsen vanhemmat kielsivät häntä menemästä ulos.Pääsy kielletty.
  • luopuaMissään tilanteessa ei saa luopua näistä periaatteista. Under no circumstances can renounce these principles. Emme voi vain yksinkertaisesti luopua oikeudesta, jonka olemme itsellemme taistelleet. We cannot just renounce a right that we have earned through struggle. Kielellinen monimuotoisuus on arvokas asia, josta emme voi missään tapauksessa luopua. Linguistic diversity is a value that we can under no circumstances renounce.
  • antaa periksiKyllä sinun pitää yrittää lukea pääsykokeeseen, vaikka se onkin raskasta. Älä anna periksi.Lopulta kivi antaa periksi ja murtuu.
  • hylätäMeillä ei ole oikeutta hylätä unionin kansalaisuutta, vaikka torjumme täysin - kuten minä - koko käsitteen. We have no right to renounce European citizenship, even if we completely reject - as I do - the whole concept of such a thing. On yksinkertaisesti mahdotonta hylätä, luopua paitsi eurooppalaisesta lainsäädännöstämme myös yhteisistä kriteereistämme, joiden perusteella olemme neuvotteluja käyneet. It is simply not possible to abandon, to renounce, not only our European legislation but also our common criteria, on the basis of which we have been negotiating.
  • kiistää
  • luovuttaaReuters: Venäjän odotetaan luovuttavan viime vuonna haltuun ottamansa Ukrainan laivaston alukset (yle.fi
  • mitätöidäIsoisä mitätöi aiemman testamenttinsa tekemällä uuden.Heidän avioliittonsa mitätöitiin, koska se oli lainvastainen.
  • sakata

Sanan renounce määritelmät

Esimerkit

  • to renounce a title to land or to a throne

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja