BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitViihde

Sanan rent käännös englanti-suomi

 • vuokrata
  Jos olisi toimittu näin, olisimme voineet vuokrata rakennuksen edullisemmin. If this had been done, we would have been able to rent the building more cheaply. Myös te osallistutte kokoukseen, ja ensimmäistä kertaa meidän ei tarvitse vuokrata kaupungista toimistoa. You will also be attending and, for the first time, we do not have to rent an office in the city. Koska sillä ei ole virallista asemaa, se ei saa vuokrata tiloja eikä saa vastaanottaa avustustarvikkeita hollantilaisilta sisarkirkoilta. Because they are not recognized, they cannot rent premises or receive humanitarian supplies from sister churches in the Netherlands.
 • vuokra
  Vuokraa ei esimerkiksi makseta joka päivä, joten vuokra ei ole ongelma. For example, you do not pay your rent every day, so there is no problem there. Keskusta-alueilla huoneistojen vuokrat ovat halpoja ja valvottuja, ja myös kaupunkien reuna-alueilla tukikelpoiset vuokra-asunnot ovat halpoja. Rents in town centres are cheap and controlled, and rents for subsidised premises on the outskirts are also low. Katsomme, että liiallisena maksettu vuokra, jonka määrä on 10 prosenttia vuosivuokrasta, olisi vaadittava takaisin Strasbourgin kaupunginvaltuustolta. We think that the rent paid in excess, which amounts to 10% of the annual rent, should be reclaimed from Strasbourg city council.
 • ottaa vuokralle

Sanan rent määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja