Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan reprimand käännös englanti-suomi

 • nuhtelu
 • nuhde
  saada nuhteita
 • nuhdella
  Kukaan ei yritä nuhdella tai hiljentää heitä. Nobody is venturing to reprimand or silence them. Jos Irlantia ei nyt nuhdella, pian on hyvin vaikeaa arvostella muiden jäsenvaltioiden politiikkaa. And if Ireland is not given a reprimand now, it will be very difficult to criticise the policy of Member States in future. Teidän ei tarvitse nuhdella minua - tiesin teidän aikovan nuhdella, enkä antanut teille sitä iloa. You will not need to reprimand me - I knew that that was what you intended to do and I did not want to give you that pleasure.
 • ojennus
 • ojentaa
  Intiaa täytyy ojentaa, se on selvä, mutta ojentamisen täytyy myös olla varoitus muille maille. India should be reprimanded, agreed, but this reprimand must also act as a warning to other countries. Voisitko ojentaa sakset?Ei ole mukavaa ojentaa ilkikurisia lapsia.
 • moite
  Seuraus kuitenkin on se, että vastuuvapauden epääminen tästä eteenpäin on ainoastaan moite komissiolle eikä epäluottamuksen esittämistapa. The consequence though is that refusal to grant discharge from now on is simply a reprimand on the Commission, not a way of censuring the Commission.
 • moittia
  Vasta sen jälkeen meillä on moraalinen oikeus moittia toisia. Only then will we have the moral right to reprimand others. Parlamentin olisi ensin varmistettava Euroopan maiden demokratia ja itsenäisyys, ja vasta sen jälkeen se voi tuomita ja moittia muita. Parliament should first guarantee democracy and independence in European countries, and only then issue condemnations and reprimands to others. Jos uskotte, että minun täytyy seurata yhden ainoan laitoksen mielipidettä ja jättää kaikki toiset huomiotta, niin kertokaa siitä minulle ja voitte moittia minua siitä. If you believe that I am obliged to follow the opinion of a single institute and ignore that of all the others, then please tell me so and you can reprimand me for this.
 • Ojennus

Sanan reprimand määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja