VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatBlogitNauris.fi

Sanan requisite käännös englanti-suomi

 • edellytys
  Johdonmukaisuus on uskottavuuden edellytys. Coherence is a requisite for credibility. On syytä painottaa, että energiansaanti on välttämätön edellytys talous- ja yhteiskuntaelämään osallistumiselle. It is right to stress that an energy supply is a vital pre-requisite for participation in economic and social life. Näiden verilöylyjen tutkinta on siten jo osa sovinnontekoa, ja erittäin selkeä edellytys sille. The investigation of these massacres is therefore already a part, and a very clear pre-requisite, of any settlement.
 • ehto
  Teen sen sillä ehdolla, että autat minua.Tämä sopimusehto määrittää velvollisuutesi.Tämän ehdon nojalla lainhuudatus jää ostajan maksettavaksi.
 • pakollinen
  pakollinen kurssipakolliset kotityöt
 • tarvikkeetp
 • tarvittava
  Toivon, että sovittujen aikataulujen ja määräaikojen rajoissa saadaan nyt kokoon osakasyritykset ja tarvittava konsortio. I hope the time limits and deadlines that have been set will now serve to bring together the business participants and the requisite consortium. Euroopan keskuspankki on vakuuttunut, että tarvittava määrä uusia euroseteleitä levitetään euroalueen ulkopuolisten maiden rahoituslaitoksille. The European Central Bank is satisfied that the requisite amount of the new euro notes will be dispersed to financial institutions in non-Euro zone countries. Haluamme Eurooppa-neuvoston välittävän päättäväisen ja luottavaisen viestin siitä, että uudistusten vauhdittamiseen tarvittava poliittinen tahto on olemassa. We want the European Council to convey a message of determination and confidence, demonstrating that the requisite political will exists to enable us to step up the pace of reform.
 • välttämättömyys, välttämätön, tarpeellinen,

Sanan requisite määritelmät

Esimerkit

 • Please submit the requisite papers before the end of the financial year
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja