ReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan resistance käännös englanti-suomi

 • vastus
  Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ajatusta todellisesta keskustelusta ja selvän vastauksen antamisesta vastustetaan. But there seems to be resistance to the idea of holding a genuine debate here and providing a clear answer. Tavarajunat ja sisävesialukset käyttävät paljon vähemmän energiaa yksinkertaisesti siksi, että vastus on pienempi. Freight trains and inland waterway vessels use much less energy, simply because resistance is much less significant. Onko sinusta vastusta?
 • resistanssi
  Tämän pienen vastuksen resistanssi on kaksi megaohmia.Käytetyn kaapelin resistanssi on 12 ohmia kilometriä kohti.
 • vastarinta
  Irakilaisten vastarinta on ollut voimakasta, paikoin jopa sankarillista. Iraq is offering strong, often heroic resistance. Iskuissa kuolleille irakilaisille ei voida sanoa, että kyseessä oli vain oikeutettu vastarinta. Tell the Iraqis who have died that this is legitimate resistance. Vastarinta on Iranissa erittäin vaikeaa, jopa hengenvaarallista. Resistance in Iran is extremely difficult and fraught with the risk of death.
 • vastarintaliike
  Haluaisin tietää, mitä mieltä puheenjohtajavaltio on suunnitelmista, joiden mukaan Iranin vastarintaliike pitäisi lisätä terroristijärjestöjen luetteloon. I should like to hear where the Presidency stands on the plans to put the Iranian resistance movement on the list of terrorist organisations. Toisen maailmansodan aikaan Valko-Venäjän vastarintaliike oli voimakkainta Euroopassa, ja joka kolmas asukas menetti henkensä. During the Second World War, it was in Belarus that the most powerful resistance movement in Europe emerged, costing the lives of one out of every three inhabitants.
 • vastustuskyky
  Antibioottien vastustuskyvystä sanoisin, että vastustuskyky on kasvamassa. On the issue of antibiotic resistance, there is resistance building up. Vastustuskyky antibiooteille ei liity yksinomaan niiden käyttöön lihantuotannossa. Resistance to antibiotics is not solely linked to their use in meat production. Jos käytössä on vain muutamia aktiivisia aineita, vastustuskyky torjunta-aineille kehittyy nopeammin. If only a few active substances are used, resistance to pesticides will develop more quickly.

Sanan resistance määritelmät

Esimerkit

 • widespread resistance to the new urban development plans
 • the resistance of bacteria to certain antibiotics

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja