Jääkiekon MMTietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan resolute käännös englanti-suomi

  • lujaOn siis välttämätöntä, että Euroopan unionin reaktio on luja. The European Union must therefore be resolute in its response. Nyt meidän on aika omaksua ankara, päättäväinen ja luja kanta kristittyjen oikeuksiin kaikkialla maailmassa. Today, the time has come for us to take a tough, resolute and firm stand for the rights of Christians around the world. Tämä talo on luja, se kestää.
  • päättäväinenMeidän olisi seurattava esimerkkiä ja lähetettävä Venäjälle selvä ja päättäväinen viesti. We should follow suit and send Russia a clear and resolute message. Tällainen päättäväinen toiminta edellyttää tietysti myös yhteistyökykyä. There is of course a need to be able to cooperate in taking such resolute action. Kun olemme selkeästi oikeassa, tiukka ja päättäväinen asenne on ainoa ratkaisu. When were are clearly in the right, a tough, resolute position is the only solution.
  • peräänantamatonJotta terroristit voitetaan, on olennaista, että hallitus antaa ulkomaailmalle yksiselitteisen viestin ja että julkinen kanta on peräänantamaton. In order to defeat terrorists, it is essential that government should be unambiguous in the message that it sends out and that public opinion should be kept resolute.

Sanan resolute määritelmät

Esimerkit

  • She was resolute in her determination to resist his romantic advances
  • He was resolute in his decision to stay

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja