Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan resolute käännös englanti-suomi

 • luja
  On siis välttämätöntä, että Euroopan unionin reaktio on luja. The European Union must therefore be resolute in its response. Nyt meidän on aika omaksua ankara, päättäväinen ja luja kanta kristittyjen oikeuksiin kaikkialla maailmassa. Today, the time has come for us to take a tough, resolute and firm stand for the rights of Christians around the world. Tämä talo on luja, se kestää.
 • päättäväinen
  Meidän olisi seurattava esimerkkiä ja lähetettävä Venäjälle selvä ja päättäväinen viesti. We should follow suit and send Russia a clear and resolute message. Tällainen päättäväinen toiminta edellyttää tietysti myös yhteistyökykyä. There is of course a need to be able to cooperate in taking such resolute action. Kun olemme selkeästi oikeassa, tiukka ja päättäväinen asenne on ainoa ratkaisu. When were are clearly in the right, a tough, resolute position is the only solution.
 • peräänantamaton
  Jotta terroristit voitetaan, on olennaista, että hallitus antaa ulkomaailmalle yksiselitteisen viestin ja että julkinen kanta on peräänantamaton. In order to defeat terrorists, it is essential that government should be unambiguous in the message that it sends out and that public opinion should be kept resolute.
 • määrätietoinen
  Nämä ovat hänen sanansa: "määrätietoinen politiikka veronkiertoa vastaan". These are her words: 'a resolute policy against tax evasion'. Mitä jäi valitettavasti puuttumaan, oli selkeä, määrätietoinen ja tarkka lausunto lisätoimista. Unfortunately, what was missing was a clear, resolute, focused statement on further action. Meidän politiikkaamme on samalla sisällyttävä laittoman maahanmuuton ja ihmiskaupan määrätietoinen torjunta. At the same time, our policy must involve resolute action to combat illegal immigration and trafficking in human beings.

Sanan resolute määritelmät

Esimerkit

 • She was resolute in her determination to resist his romantic advances
 • He was resolute in his decision to stay
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja