HoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan restart käännös englanti-suomi

  • aloittaa uudelleenOletteko sitä mieltä, että neuvottelut ovat lopullisesti ohi, vai onko neuvottelut mahdollista aloittaa uudelleen uuden kierroksen myötä? Do you think that the negotiations have finished for good, or is it possible to restart them with a new mandate? Siksi on olemassa laaja yhteisymmärrys, että neuvotteluja ei voi aloittaa uudelleen ikään kuin sopimusta ei olisi. For that reason there is broad consensus that restarting negotiations as if there had been no Treaty is not possible. Kerroin puheenjohtajalle asiasta ja myös siitä, että komission jäsen haluaisi aloittaa uudelleen keskustelut. I brought this to the attention of the President, also informing him of the desire of the Commissioner to restart the discussions.
  • käynnistää uudelleenTästä pääsen viimeiseen asiaani, joka koskee sitä, milloin neuvottelut voidaan käynnistää uudelleen. That brings me to my last point, which relates to when these negotiations can restart. ECHO käynnistää uudelleen tarpeiden arvioinnin ja seurantakäynnit heti kun turvallisuustilanne sen sallii. ECHO will restart needs assessment and monitoring missions as soon as security conditions allow. Toivomme, että "ruokaa öljystä" -ohjelma, jota YK tällä hetkellä hallinnoi ja jota sen pitääkin hallinnoida, voitaisiin taas pian käynnistää uudelleen. We hope to see the oil-for-food programme which is, and should be, managed by the United Nations, restarted shortly.
  • uudelleenkäynnistys

Sanan restart määritelmät

  • The act of starting something again
  • To reboot

Esimerkit

  • After the restart of my browser, the problem went away
  • All attempts to restart the engine failed

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja