HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitReseptitNauris.fi

Sanan revision käännös englanti-suomi

 • tarkastus
  Ja taas kerran kansalliset eduskunnat unohtavat, kuten tiedämme, että niiden täytyy vahvistaa tämä perustamissopimuksen tarkastus. Once again national parliaments are being forgotten and they will have, as we know, to ratify the revision of the Treaty. Sen on tapahduttava viimeistään vuonna 2000. Tarkoituksena on myös silloin suorittaa tämän direktiivin yleisluonteinen tarkastus. This should be done no later than the end of the year 2000, with a view to carrying out a general revision of the directive. Lipuntarkastus, olkaa hyvät ja näyttäkää matkalippunne!
 • tarkistus
  On kysymyksessä hyvin pienimuotoinen tarkistus. This is a minimalist revision. Viimeisin tarkistus, joka tehtiin vuonna 1993, oli kuudes. The last revision was the sixth, in 1993. Jätedirektiivin tarkistus (keskustelu) Revision of the framework directive on waste (debate)
 • uudistus
  Viimeiseksi on Lissabonin strategian uudistus. Finally, there is the revision of the Lisbon Strategy. Siksi on ensisijaisen tärkeää, että uudistus toteutetaan. It is therefore essential that the revision should be conducted. Tämä uudistus on siltä osin hyvin tärkeä, ja minua ilahduttaakin, että Euroopassa päästään nyt tässä asiassa eteenpäin. This revision is very important in that respect and accordingly I am glad that this is now going ahead in Europe.

Sanan revision määritelmät

Esimerkit

 • All that last minute revision really paid off in the exam! I got top marks!
 • A revision story
 • What philosophy needs is to be revised with a more hopeful, engaged inspirational point of view
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja