Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan rigorously käännös englanti-suomi

 • perusteellisesti
  Tarvitsemme tehokkaita toimia, ja meidän on lujitettava oikeudellisia välineitä ja sovellettava perusteellisesti jo olemassa olevia välineitä. We need strong responses, we must strengthen the legal instruments and rigorously apply those that already exist. Nyt täytyy toimia nopeasti ja perusteellisesti. Asiaa on painotettu täällä jo useamman kerran. It is now a matter of proceeding quickly and rigorously; that, indeed, has been stressed by several speakers here. Me eurooppalaiset emme ole ojentaneet uutta sopimusta kumppaneillemme, vaan siitä neuvoteltiin niiden kanssa pitkään ja perusteellisesti. Europeans have not granted this new agreement to our partners, but have fully and rigorously negotiated it with them.
 • jyrkästi
  Tie kaartaa jyrkästi vasemmalle.
 • tarkasti
  Tämä on ongelma, johon on tulevaisuudessa selvästikin puututtava erittäin tarkasti. This is a problem that will obviously have to be dealt with very rigorously in the future. Kaikki väitteet tutkitaan tarkasti ja syytteitä harkitaan. Any allegations are rigorously investigated and prosecutions sought.
 • täsmällisesti
  Chiapasin osavaltion todellisuutta on analysoitava vilpittömästi ja täsmällisesti. The real situation in Chiapas today needs to be analyzed rigorously and sincerely. Kuten aikaisemmasta kokemuksesta tiedämme, tällaisissa tapauksissa tosiasioiden selvittäminen nopeasti ja täsmällisesti voi olla erittäin vaikeaa. As we know from past experience, it tends to be very difficult to clarify the facts of such cases rapidly and rigorously. Nämä väitteet osoittavat, että sekä perustamissopimuksen 130 a artiklaa että 130 b artiklaa ei sovelleta täsmällisesti. These statements mean that neither article 130a nor article 130b of the Treaty are being rigorously applied.

Sanan rigorously määritelmät

 • In a rigorous manner
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja