VaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogilistaTietovisatNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan risk käännös englanti-suomi

 • riski
  Pahin riski on olla ottamatta mitään riskejä. The worst risk is to take no risks. Se on riski, johon tällä toimielimellä ei ole varaa. It is a risk which this institution cannot afford to run. Meidän on tiedostettava tämä riski. We must be aware of this risk.
 • riskeerata
  En halua riskeerata ruokailuhetkeäni juuri ennen tämänpäiväistä lounastaukoa. I do not wish to run the risk of indigestion before lunch today. Vaikuttaa siltä, että näin suuren työn takana ollutta valtiovaltaa ei pidä riskeerata millään tavalla. It appears that state power, having been achieved with so much difficulty, must not be put at risk in any way. Miksi riskeerata voitto, kun tilisiirto tavaroiden tai palveluiden maksamiseksi hävittää rajat ylittävän kaupan kannustimen? Why risk profits when a credit transfer to buy goods or services wipes out the incentive to trade across borders?
 • ottaa riski
  Itse olen sitä mieltä, että meidän täytyy ottaa riski toimia. Personally I think that we need to take the risk of acting. Tämä ei ole täydellinen ratkaisu, mutta emme voi ottaa riskiä, jos meidän on määrä suojella miljoonien ihmisten elämää. It is not a complete solution, but we cannot not take the risk if we are to protect the lives of millions of people.
 • vaara
  Vaara oli kuitenkin olemassa, ja se tiedettiin. There was therefore a known risk. Leveän kuilun vaara on varsin todellinen. The risk of a wide gap is quite real. Jakautumisen vaara on epäilemättä olemassa. Obviously the risk of division exists.
 • vaarantaa
  Voimmeko vaarantaa tämänkaltaisen suhteen? Can we afford to risk that kind of relationship? Se vaarantaa muut tienkäyttäjät. It puts other road users at risk. Ne voivat myös vaarantaa terveyden. They may also be a risk to health.
 • vastuu
  Toiseksi on mainittu tutkimuksen suorittavan lääkärin vastuu siitä, ettei tutkimuksesta aiheudu riskejä potilaalle.His task must be to ensure that the procedure prescribed entails no risk to the patient. Meillä on suuri vastuu sen varmistamisessa, että lapsemme eivät sairastu tai joudu vaaraan. We have a huge responsibility to ensure that our children are not made unwell or put at risk. Suuria riskiä sisältävän viljelykasvin käyttöön ottavan henkilön on itse otettava vastuu kaikista kyseisestä riskistä aiheutuvista seurauksista. It is up to the person who introduces a high-risk crop to assume responsibility for all the consequences of that risk.

Sanan risk määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja