VaihtoautotHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan risk käännös englanti-suomi

 • riski
  Se on riski, johon tällä toimielimellä ei ole varaa. It is a risk which this institution cannot afford to run. Pahin riski on olla ottamatta mitään riskejä. The worst risk is to take no risks. Tämä toimenpide vaati poliittista rohkeutta ja oli poliittinen riski. This move required political courage and was a political risk.
 • riskeerata
  En halua riskeerata ruokailuhetkeäni juuri ennen tämänpäiväistä lounastaukoa. I do not wish to run the risk of indigestion before lunch today. Vaikuttaa siltä, että näin suuren työn takana ollutta valtiovaltaa ei pidä riskeerata millään tavalla. It appears that state power, having been achieved with so much difficulty, must not be put at risk in any way. Miksi riskeerata voitto, kun tilisiirto tavaroiden tai palveluiden maksamiseksi hävittää rajat ylittävän kaupan kannustimen? Why risk profits when a credit transfer to buy goods or services wipes out the incentive to trade across borders?
 • ottaa riski
  Itse olen sitä mieltä, että meidän täytyy ottaa riski toimia. Personally I think that we need to take the risk of acting. Tämä ei ole täydellinen ratkaisu, mutta emme voi ottaa riskiä, jos meidän on määrä suojella miljoonien ihmisten elämää. It is not a complete solution, but we cannot not take the risk if we are to protect the lives of millions of people.
 • vaara
  Mutta se ei poista sitä, että Burundissa tämä vaara on todellinen vaara. But this does not take away the fact that this risk in Burundi is real. Vaara oli kuitenkin olemassa, ja se tiedettiin. There was therefore a known risk. Tämä on vakava vaara, jota on tarkasteltava. This is a very serious risk that must be addressed.
 • vaarantaa
  Voimmeko vaarantaa tämänkaltaisen suhteen? Can we afford to risk that kind of relationship? Emme saa vaarantaa sitä, mikä on jo saatu aikaan. We must not put at risk what has already been achieved. Se vaarantaa muut tienkäyttäjät. It puts other road users at risk.

Sanan risk määritelmät

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja