TietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan running käännös englanti-suomi

 • juoksu
  Hänen juoksutekniikkansa on taloudellinen.Harrastan juoksua.Sadan metrin juoksu on sähäkkä laji.
 • juokseminen
 • vuotava
  EU:n rahoitus on kuin vuotava hana, joka on väännettävä kiinni. The running tap that is EU funding must be turned off. Terrorismi on vuotava haava, joka saattaa tulehtua, jos toimiin ryhdytään ilman turvallisuusneuvoston tukea. Terrorism is a running sore, which may flare up if moves are made without the backing of the Security Council. Arvoisa puhemies, Tšetšenia on meidän maanosamme verta vuotava haava satoine tuhansine kuolleine ja rampautuneine ihmisineen, tuhansine traumoja saaneine ja vanhempansa menettäneine lapsineen. Mr President, Chechnya is a running sore on our continent, with hundreds of thousands of dead and maimed and with thousands of children traumatised and orphaned.
 • jatkuva
  Edessä voi kuitenkin olla jatkuva taistelu, jollei sitä vastoin tehdäkään kaikkea mahdollista huumeiden käytön torjumiseksi. However, we might well have a running battle on our hands if, contrariwise, we did not do everything in our power to fight drug use. Me emme sano, että tehtaalle ei voida myöntää tukea, mutta tämänkaltainen jatkuva tuki ei ole hyväksyttävää, sillä se ei ole ollut hyväksyttävää aiemminkaan. We are not saying that the plant cannot be given aid but this kind of ongoing running aid is not acceptable because it was not acceptable in the past.
 • johtaminen
  Laman aikana yrityksen johtaminen on erityisen vastuullista.Obaman selvä johtaminen tärkeissä osavaltiossa johtuu monista syistä.Hulevesien johtaminen avoviemäriin on joskus liiankin helppoa.
 • juokseva
  Monilta alueilta puuttuvat edelleenkin yksinkertaisimmatkin mukavuudet, kuten juokseva vesi ja jätevesijärjestelmä. In many areas simple, civilisational assets such as running water and sewage disposal systems are missing. Kävin hiljattain Afrikan suurimmassa kaupungissa Lagosissa, missä hädin tuskin prosentille väestöstä tulee juokseva vesi. Recently I was in Lagos, the largest city in Africa, where barely 1% of the people have access to running water. Poliisi jäljittää pakoon juoksevaa miestä.
 • juoksutus
  Hihnassa tai köydessä juoksutus kuuluu eräiden kotieläinten kasvatukseen.Mahlan juoksutus onnistuu keväällä.Pihkan juoksutus on tervasten tekemisen menetelmä.
 • juoksutus valuma
 • käynnissä
  "Kuinka monta hanketta teillä on käynnissä?" 'How many projects are you running?' (Saanko kysyä, miksi kello ei ole käynnissä? (Can I just ask why the clock is not running? Järjestöjen toiminta on käynnissä, ja ne tarvitsevat rahoitusta. Their activities are up and running and they need to be paid for.
 • kiipeävä
 • kuluva
 • peräkkäin
  Epäonnistutte, jos näin tapahtuu kaksi vuotta peräkkäin. If this happens two years running, you will come unstuck. Kuulin nyt hänen esityksensä neljännen kerran peräkkäin. This is the fourth time running I have been here to listen to his presentation. Ensinnäkin tuomioistuin antaa tileistä toisena vuonna peräkkäin huomautuksia sisältämättömän lausuman. First, the Court gives an unqualified opinion on the accounts for the second year running.
 • sujuva
  Tällä näkyvyyden puutteella voi olla myös haitallinen vaikutus hiilidioksidimarkkinoihin, joiden voiman kasvu ja sujuva toiminta edellyttävät selkeitä ja vakaita puitteita. This lack of visibility could also have a detrimental impact on the CO2 market, the rise in power and smooth running of which require a clear and stable framework. Kumppanuus- ja yhteistyösopimustemme sujuva täytäntöönpano edellyttää myös sananvapauden, painovapauden ja kansalaisjärjestöjen vapauden kunnioittamista. Respect for freedom of expression, and freedom of the press, but also freedom of NGOs, are preconditions for the smooth running of our partnership and cooperation agreements.
 • valuma
 • virtaama
 • vuoto

Sanan running määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja