ReseptitBlogitNauris.fiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan sake käännös englanti-suomi

 • sake
 • etu
  Jälleen kerran unionin yleinen etu uhrataan kapitalistien ahneuden edessä. Once again, the European general interest is being sacrificed for the sake of capitalist greed. Joustavuuden ja sovitteluratkaisuun pääsemisen näkökulmasta on jokaisen etu, ettei perusperiaatteista ja -arvoista luovuta. It is in everyone's interest for the sake of flexibility and compromise for basic principles and values not to be abolished. Joustavuus on järjestelmän etu.
 • kanta
  Meidän on hyväksyttävä harkittu kanta Euroopan yhdentymisen takia. We must reach a mature position, for the sake of European integration. Kaikki ryhmät ovat allekirjoittaneet tärkeän yhteisen kompromissiasiakirjan, jossa on ilmaistu yhtenäinen kanta, mutta yhtenäisyyden vuoksi jouduimme luopumaan useista tarkoituksenmukaisista kohdista. All the groups have signed an important compromise document together, putting forward a united position, but we have also sacrificed a number of points of correctness for the sake of this unity. lampun kanta, leivän kanta
 • kunnia
  Hän niitti kunniaa ja mainetta kävelemällä käsillään 30 kilometriä.Oli suuri kunnia saada kätellä Espanjan kuningasta.Se oli kova kolaus hänen kunnialleen.
 • paras
 • syyp
  Se saa tukea kaikista ryhmistä, ja syy tähän on se, että kaikki asianosaiset ovat tulleet toisiaan vastaan ja päässeet kompromissiin käsiteltävänä olevan asian edistämiseksi. It enjoys support right across the groups, and the reason why that is so is that all concerned have met others halfway and arrived at compromises for the sake of the matter in hand. Kolarin syy oli kuljettajan väsymys.Mikä oli mylväisyn syy?
 • tähden
  Taivaan tähden, meidän on toimittava! Let us act, for heaven's sake! Miksi me emme voi luojan tähden myöntää sitä? For God's sake, let us all admit it. Luojan tähden, keskustan on yhdyttävä. For God's sake, let the centre unite.
 • takia
  Tämä meidän on tehtävä ympäristön takia. We must do this for the sake of the environment. Emme tarvitse huippukokousta vain sen itsensä takia. We do not need to have a summit for the sake of it. Siinä ei ole kyse avun antamisesta pelkästään avun takia. It is not a matter of giving aid for the sake of it.
 • riisiviini

Sanan sake määritelmät

Esimerkit

 • For the sake of argument
 • For old times sake
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja