VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatBlogitNauris.fi

Sanan same käännös englanti-suomi

  • sama
    Samassa paikassa tehdystä samasta työstä on saatava sama palkka. The same work in the same place must receive the same wage. Davis O'Sullivan on edelleen sama ja Sophia in 't Veld on edelleen sama, joten te olette saanut sen. Mr O'Sullivan is the same and Ms in 't Veld is the same, so you got it. Nämä kaksi eivät ole sama asia, eivät todellakaan. The two things are not the same; they are really not at all the same.
  • samaa
    Nykyisin meidän pitäisi noudattaa samaa toimintalinjaa. Today, we should adopt the same policy. Yhdysvallat suunnittelee samaa turvallisuuden alalla. The same is envisaged by the US in the security sector. Osoittakaamme, että meillä on samaa rohkeutta ja samaa kaukonäköisyyttä kuin isillämme. Let us show that we have the same courage and the same farsightedness as our fathers.
  • samanlainen
    Samanlainen yhteinen asenne ja samanlainen kuri ovat tarpeen ja oikeutettuja työttömyyden suhteen. The same joint preparation, the same discipline, is necessary and justified for employment too. Tilanne on aivan samanlainen kuin Burmassa. This is exactly the same as in Burma. Arvoisa puhemies, kyseessä on samanlainen tapaus. Mr President, the scenario is the same.

Sanan same määritelmät

  • A district capital of Manufahi District in East Timor
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja