ReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan scandinavia käännös englanti-suomi

  • Skandinavia
    Skandinavia olisi näyttänyt täysin erilaiselta, jos ruotsalaiset ja suomalaiset olisivat liittyneet NATOon tai liittyisivät siihen lähitulevaisuudessa. Scandinavia would have looked totally different if the Swedes and the Finns had joined NATO or were to join in the foreseeable future.
  • pohjoismaa
  • pohjoismaa, pohjoismaat
  • Pohjoismaatp
    Tiedämme varsin hyvin, että Ranska ja Pohjoismaat ovat toteuttaneet myönteisiä toimenpiteitä. We know full well that France and Scandinavia have taken positive measures. Sisäisesti, ulkoisesti, aktiviisia myös EU:n jäsenvaltioissa, mukaan luettuna Itävalta, Alankomaat, Pohjoismaat - meidän ei pitäisi suhtautua tähän kevyesti. Internally, externally, also active in EU Member States, including Austria, the Netherlands, Scandinavia - we should not go over this lightly. Olisi myönteistä, jos EU: n valtiot lähentyisivät toisiaan oikeustajun osalta samaan tapaan kuin Pohjoismaat ovat tehneet. Approximation between our countries with regard to a concept of justice would be welcome, exactly as has taken place in Scandinavia.

Sanan scandinavia määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja