TV-ohjelmatViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan scar käännös englanti-suomi

  • arpiTosiasia kuitenkin on, että tämä arpi ja haava Euroopan iholla on nyt parantunut. The fact remains, however, that this scar, this wound, on Europe's body has now healed. Holokausti on traaginen arpi ihmiskunnan kasvoissa, eikä se saa ikinä toistua, ei edes pienoiskoossa. The Holocaust is a tragic scar on the face of mankind and it must never be repeated, not even on a miniature scale. Meidän kaikkien on pidettävä mielessä, että Balkanin sota on edelleen valtava psykologinen arpi, joka haittaa paitsi Serbian myös muiden alueen maiden kehitystä. The issue that we must all remember is that the Balkans War continues to be a huge psychological scar on the development, not just of Serbia, but of other countries.
  • arpeutua
  • jättää arpi
  • KariRyhmä ehdottaa, että Madagaskaria koskeva keskustelu korvataan keskustelulla kuolemantuomiosta ja erityisesti Mumia Abu-Jamalin tapauksesta. The group proposes replacing the debate on Madagascar with a debate on the death penalty, particularly the case of Mumia Abu-Jamal. Kari Suomalainen on tunnettu pilapiirtäjä
  • kariRyhmä ehdottaa, että Madagaskaria koskeva keskustelu korvataan keskustelulla kuolemantuomiosta ja erityisesti Mumia Abu-Jamalin tapauksesta. The group proposes replacing the debate on Madagascar with a debate on the death penalty, particularly the case of Mumia Abu-Jamal. Ajoimme karille.Neuvottelut ajoivat karille.
  • luoto
  • traumatisoida

Sanan scar määritelmät

Esimerkit

  • Seeing his parents die in a car crash scarred him for life.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja