TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitViihdeBlogit

Sanan scarce käännös englanti-suomi

  • niukka
    Aika on keskeinen tekijä tässä politiikassa ja niukka luonnonvara. Time is a key factor in this policy and a scarce resource. Meille kerrottiin - ja se on totta - että radiotaajuudet ovat niukka luonnonvara. We were told - and it is true - that radio spectrum is a scarce resource. kirjallinen. - (FR) Meille kerrottiin - ja aivan perustellusti - että radiotaajuudet ovat niukka luonnonvara. We are told - and quite rightly - that radio spectrum is a scarce resource.
  • harvinainen
    Puhtaasta vedestä on hitaasti mutta varmasti tulossa jalokivien kaltainen harvinainen ja arvokas hyödyke. Slowly but surely, clean water is becoming a scarce and valuable commodity, as rare as diamonds. Epämiellyttävästä melusta vapaat virkistysalueet ovat tärkeä mutta harvinainen kansallinen voimavara, jota täytyy suojella. Recreational areas free of unpleasant noise are an important but scarce national resource that should be protected. Kun teollisuuden päästöt vähenevät, niin autojen huimasti kasvava määrä teillämme varmistaa itse asiassa sen, että puhtaasta ilmasta on tulossa harvinainen hyödyke. In fact, as pollution from industry declines, the sheer increase in the volume of cars on our roads ensures that clean air is becoming a scarce commodity.
  • riittämätön

Sanan scarce määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja