VaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan scrutiny käännös englanti-suomi

  • tarkastus
    On tärkeää, että parlamentti suhtautuu vakavasti rakennerahastojen käyttöä koskeviin tarkastus- ja valvontatehtäviinsä. It is important that this Parliament takes its scrutiny and monitoring roles seriously as regard structural fund applications. Lipuntarkastus, olkaa hyvät ja näyttäkää matkalippunne!
  • tarkastelu
    Tärkeässä asemassa siinä ovat Turkin lainsäädännön tarkempi tarkastelu ja sen lähentäminen yhteisön säännöstöön. A more detailed scrutiny of Turkish legislation and its approximation to the acquis will be in the forefront. Koska terrorismi on EU:lle ja Yhdysvalloille yhteinen uhka, sen vastaisen politiikankin on kestettävä yhteinen tarkastelu. Because terrorism is a threat the EU and the United States share, the means of countering it needs to stand up to scrutiny. Yksityiskohtainen tarkastelu olisi kuitenkin voitava suorittaa ennen kuin säädöksistä äänestetään omalla nimellä. There should be the option of careful scrutiny, however, when one is to subsequently vote on the legal acts in one's own name.
  • tutkimus
    Avoimuus ja julkinen tutkimus ovat usein käyttökelpoisia välineitä näiden asioiden saavuttamiseksi. Transparency and public scrutiny are often good tools for achieving these things. Meidän parlamentin jäsenten on kysyttävä itseltämme, oliko meidän tai kansallisten kollegoidemme tekemä tutkimus riittävää. But we parliamentarians must also ask ourselves whether our scrutiny, and that of our national counterparts, was strict enough. Yleisesti ottaen meidän on kuitenkin huolehdittava siitä, että menettelyyn liittyy huolellinen tutkimus. Pienimpään yhteiseen nimittäjään turvautumista on vältettävä. Generally speaking, however, we must take care that the procedure involves careful scrutiny, and that there is no levelling down.

Sanan scrutiny määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja