BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan sea level käännös englanti-suomi

  • merenpinnan taso
    On ennustettu, että jos maapallon kehitys jatkaa nykyistä kulkuaan, maailman keskilämpötila sekä merenpinnan taso nousevat paljon nopeammin kuin koskaan aiemmin ihmisen historian aikana. According to the forecasts, if the world continues on the current path, average global temperature and sea level will rise more rapidly than it ever has in the whole history of human civilisation.
  • merenpinta
    Merenpinta ei tosiasiassa nouse nyt yhtään nopeammin kuin edellisinä vuosisatoina. The fact is that the sea level is rising no faster today than it has been for centuries. Jäätiköt sulavat, merenpinta nousee ja saavutamme pian rajan, jolta ei ole paluuta. Ice caps are melting, sea levels are rising and we will soon reach the point of no return. Jos merenpinta nousee puolella metrillä, laajat alueet maastani peittyvät veden alle, jos asialle ei tehdä mitään. If the sea level increases by half a metre, large parts of my country will flood if nothing is done about it.

Sanan sea level määritelmät

  • The nominal height of the surface of the oceans above which heights of geographical features and aircraft flight levels are measured
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja