Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan sector käännös englanti-suomi

 • sektori
  Urheilun kautta myös muut yhteiskuntasektorit ovat siis saaneet hyötyä. Other social sectors have thus benefitted from sport. Lopuksi pyydän, että sektori otettaisiin mukaan työmarkkinaosapuolten väliseen vuoropuheluun. One final request is to involve this sector in social dialogue. yksityinen sektori, kolmas sektori, erityisalojen sektori
 • lohko
  appelsiinin lohko, omenan lohkojaB-lohkossa pelaavat Nigeria, Norsunluurannikko, Mali ja Benin.Turun lohkon ainoa varsinainen taistelu talvisodassa oli Utön taistelu.
 • vastuualue
 • vyöhyke
 • ala
  Televisio- ja radiolähetystoiminta on erityinen ala. Broadcasting is a special sector. Tämän vuoksi ala on saatu mukaan. The sector is therefore committed. Matkailu on juuri tällainen ala. And tourism is one such sector.
 • haara
  Se on hyvin periaatteellinen aihe. Se on talouden haara, jota kriisit ravistelevat usein. This is an industrial sector which is frequently beset by crises. Tämä talouden haara on lisäksi yksi harvoista eurooppalaisen päätöksenteko- ja toimivallan täysin integroiduista sektoreista. Me odotamme siksi myös tältä osin yhteispäätösoikeutta. Plus, this branch of the economy is one of the few sectors in which Europe has fully integrated powers to decide and act, which is why we expect to be given a right of codecision here too.
 • Lohko
 • osio
  artikkeli on jaettu osioihinkiintolevyn osioEnnen kuin asennat käyttöjärjestelmän, sinun on luotava ensisijainen osio tietokoneen kiintolevylle (levylle 1) ja alustettava sitten osiolle tiedostojärjestelmä. (support.microsoft.com
 • yksityinen sektori
  Tässäkin asiassa yksityinen sektori voi kantaa kortensa kekoon. Here, too, the private sector can do its bit. Työpaikkoja luo nimenomaan yksityinen sektori. It is the private sector that creates the jobs. Yksityinen sektori on hoitanut tuotteiden toimituksen. Private sector provision has delivered the goods.

Sanan sector määritelmät

Esimerkit

 • public sector;  private sector
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja