Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan sensible käännös englanti-suomi

 • järkevä
  Kyseinen tiedonanto on erittäin järkevä. It is a very sensible communication. Meillä on edessämme järkevä ehdotus. We have here a sensible proposal. Eurobondit ovat järkevä ratkaisu. Eurobonds are a sensible solution.
 • järjellinen
 • käytännöllinen
  Lähestymistapamme on oltava käytännöllinen ja järkevä, mutta ennen kaikkea meidän on toimittava. We must be practical and sensible in our approach, but we must act. Komission laatima teksti on järkevä ja käytännöllinen. The Commission text is sensible and practical. Alenevalle suhteellisuudelle annetaan 6 kohdassa käytännöllinen ja järkevä määritelmä. Paragraph 6 applies a practicable and sensible definition of degressive proportionality.
 • tietoinen
 • ymmärrettävä
  Mielestäni tämä on järkevä ja ymmärrettävä suullinen tarkistus. I believe it is a sensible and understandable oral amendment. Juuri tämä on ymmärrettävä, jotta Venäjää voitaisiin auttaa harkiten eikä enää niin, että avustuksia suolletaan täysin valvomatta. This must be understood so that Russia can be helped in a sensible manner, and not just by pouring in limitless amounts of aid.
 • älykäs
  Paras tae vakaudesta, ennen kaikkea kansainvälisessä politiikassa, on terve ja älykäs realismi. The best guarantee of stability, especially in international politics, is a healthy, sensible realism. Vuoropuhelu on ainoa järkevä ja älykäs keino ratkoa erimielisyyksiä ja etujen ristiriitoja niin yksittäisten henkilöiden kuin kansojenkin välillä. Dialogue is the only sensible and intelligent way of resolving differences and clashes of interests, whether between individuals or nations. älykäs akkulaturi
 • käytännöllisyys
 • mielekäs
  Tähän saakka käytössä ollut menettelytapa oli myös mielekäs ja toimi hyvin. The procedure in place up to now was also sensible and it worked well. Hyvä tullilainsäädäntö ei ole mielestäni mielekäs kriteeri tuen antamisen kannalta. To my mind, a good customs code is not a sensible criterion for granting aid. Tämän tilanteen valossa mielekäs maaperän suojelu on erityisen välttämätöntä. In view of this state of affairs, sensible soil protection is especially necessary.
 • viisas
  Puhemies Pötteringin ratkaisu oli viisas ja humaani. President Pöttering's decision was sensible and humane. Uskon, että tämän ohjelman jatkaminen oli viisas ja järkevä ratkaisu. I believe it was a wise and sensible decision to continue this programme. Tämä olisi minusta viisas ja järkevä toimi, johon emme toistaiseksi ole selvästikään ryhtyneet. I think this would be a wise and sensible measure, a measure which, up till now, we certainly have not taken.
 • ymmärtäväinen

Sanan sensible määritelmät

Esimerkit

 • a sensible thermometer
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja