VaihtoautotReseptitBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan sensible käännös englanti-suomi

 • järkevä
  Kyseinen tiedonanto on erittäin järkevä. It is a very sensible communication. Meillä on edessämme järkevä ehdotus. We have here a sensible proposal. Eurobondit ovat järkevä ratkaisu. Eurobonds are a sensible solution.
 • järjellinen
 • käytännöllinen
  Lähestymistapamme on oltava käytännöllinen ja järkevä, mutta ennen kaikkea meidän on toimittava. We must be practical and sensible in our approach, but we must act. Komission laatima teksti on järkevä ja käytännöllinen. The Commission text is sensible and practical. Alenevalle suhteellisuudelle annetaan 6 kohdassa käytännöllinen ja järkevä määritelmä. Paragraph 6 applies a practicable and sensible definition of degressive proportionality.
 • mielekäs
  Tähän saakka käytössä ollut menettelytapa oli myös mielekäs ja toimi hyvin. The procedure in place up to now was also sensible and it worked well. Hyvä tullilainsäädäntö ei ole mielestäni mielekäs kriteeri tuen antamisen kannalta. To my mind, a good customs code is not a sensible criterion for granting aid. Tämän tilanteen valossa mielekäs maaperän suojelu on erityisen välttämätöntä. In view of this state of affairs, sensible soil protection is especially necessary.
 • tietoinen
  Olen asiasta tietoinen.
 • ymmärrettävä
  Mielestäni tämä on järkevä ja ymmärrettävä suullinen tarkistus. I believe it is a sensible and understandable oral amendment. Juuri tämä on ymmärrettävä, jotta Venäjää voitaisiin auttaa harkiten eikä enää niin, että avustuksia suolletaan täysin valvomatta. This must be understood so that Russia can be helped in a sensible manner, and not just by pouring in limitless amounts of aid.

Sanan sensible määritelmät

Esimerkit

 • a sensible thermometer

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja