VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihdeReseptit

Sanan severe käännös englanti-suomi

 • vakava
  Meillä on tässä kuitenkin vakava menettelyongelma. But what we have here is a severe procedural problem. Muutoin se voi olla vakava haitta olemassaolollemme. Otherwise it can be a severe impediment to our existence. Ongelma ei selvästikään ole yhtä vakava kaikissa maissa. No doubt, the problem is not equally severe in all the countries.
 • ankara
  Se ei välttämättä ole liian ankara. I am not sure that it is too severe. Yksi ja sama toimenpide voi olla yhdelle maalle hyvin ankara, toiselle vähemmän ankara. A measure may affect one country very severely and another less so. Pohjois-Koreassa vallitsee ankara vajaaravitsemus. There is severe malnutrition in North Korea.
 • karu
  Kuusikko karulla kasvupaikallaAsuntila on melko hienosteleva ja kaukana luostarin muusta karusta yksinkertaisuudesta.karu totuus, karu sanoma
 • kova
  Tämä kova tuomio koskee kaikkia komission jäseniä. That is a severe judgement on all the members of the Commission. Puhumme nyt valtavan suuresta määrästä työpaikkoja, joihin kohdistuu tällä hetkellä kova paine. We are talking about an awful lot of jobs, here, that are under severe pressure at the moment. Sen hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla, ja siihen ovat vaikuttaneet vahvasti Australian kova kuivuus ja Yhdysvaltojen kasvunäkymät. The price of corn is decided on the global market and it has been highly affected by the severe drought in Australia and the potential growth in the United States.
 • paha
  Maltassa se on erityisen paha. This is particularly severe in Malta. Maanjäristykset ovat tuhonneet yli tuhat historiallista rakennusta, mikä on ilman muuta paha isku - kuten Graziani sanoi - eurooppalaiselle, eikä vain italialaiselle kulttuuriperinnölle. Over a thousand historic buildings were damaged in the earthquakes and as Mr Graziani said that is clearly a severe blow to Europe's and not just to Italy's cultural heritage. Meillä Euroopan unionissa on epäilemättä - mielestäni kenelläkään ei ole syytä olla turhia kuvitelmia tämän suhteen - paha kriisi parlamentin ja komission välillä. We are undoubtedly - I think no one should have any illusions about it - experiencing a crisis of severe proportions in the European Union between Parliament and the Commission.
 • raju
  Hän on liian rajurajut otteetSe oli raju muutos
 • tuima
  Pohjoisesta käy tuima tuuli.Onpa tämä keitto tuimaa.
 • vaikea
  Joka tapauksessa meillä on vaikea talouskriisi voitettavanamme. That notwithstanding, we also have a severe economic crisis to overcome. Kalastusyhteisöillä on nyt vaikea kausi, jolle on ominaista kalakantojen voimakas heikentyminen. Fishing communities are currently undergoing a difficult period, marked by severe deterioration in fish stocks. Gozon saari kärsii vakavista haitoista, kuten kaksinkertainen eristyneisyys, syrjäisyys, pieni koko ja vaikea pinnanmuodostus. The island of Gozo suffers from severe handicaps including double insularity, remoteness, small size and difficult topography.

Sanan severe määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja