TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan shipwreck käännös englanti-suomi

  • hylkyMaailman kuuluisin hylky lienee RMS Titanic.Jos on ilmeistä, että omistaja on hylännyt tällaisen hylyn tai hylyn osan, se kuuluu valtiolle. Hylystä löytyneet tai hylystä peräisin olevat esineet kuuluvat myös valtiolle.Vuoren kylkeen törmännyt lentokone jäi hylyksi, koska sen poiskuljettaminen osoittautui mahdottomaksi.
  • haaksirikkoMeidän on aluksi selvitettävä haaksirikko perinpohjaisesti. First of all, we must shed some light on this shipwreck. On ilmeistä, että tuloksena on jonkinlainen haaksirikko. It is obvious that the outcome will still be certain shipwreck. New Flame -rahtialuksen haaksirikko ja vaikutukset Algécirasin lahdella (keskustelu) New Flame shipwreck and its consequences in Algeciras Bay (debate)
  • haaksirikkoutuaMeillä ei ole varaa haaksirikkoutua sosiaalinormien kysymyksessä. In the matter of social standards we cannot afford any shipwreck. EU, joka on maailman vaurain valtioiden yhteisö, ei voi enää sallia, että yksi maa antaa kymmenien alusten haaksirikkoutua merellä käytännön toimien puutteessa. The EU, which is the wealthiest Community of states in the world, cannot allow itself to continue to allow a country to let dozens of shipwrecks perish in the sea due to a lack of practical measures.

Sanan shipwreck määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja