Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan short-term käännös englanti-suomi

 • lyhyen aikavälin
  Nyt lyhyen aikavälin näkökohtiin. I now turn to the short-term aspects. Ne ovat kuitenkin lyhyen aikavälin toimia. However, these are short-term actions. Lyhyen aikavälin toimilla tulee olemaan korkeat pitkän aikavälin kustannukset. Short-term measures will have a high long-term cost.
 • lyhytaikainen
  Tämä ei ole mikään lyhytaikainen projekti. This is not a short-term project. Sopimus on hyödyllinen mutta lyhytaikainen. It is a useful treaty, but it is a short-term treaty. On kuitenkin selvää, ettei lyhytaikainen strategia riitä. However, obviously a short-term strategy is not enough.
 • ajan
  Hän esitti ehdotuksensa ikään kuin toiseksi parhaana ratkaisuna lyhyen ajan spekulatiivisten hintavaihtelujen estämiseksi. It was put forward as a second best solution to put the brakes on short-term speculative movements. Vaikka väliaikaisten kiintiöiden käyttöönotto tuntuukin houkuttelevalta lyhyen ajan ratkaisulta, se ei ole poista ongelmaa. The fixing of temporary quotas, though perhaps attractive in the short-term, is not the answer. Kaikki tämä ja vielä enemmän on tarpeen; emme kuitenkaan tarvitse sitä harhakuvaa, että nopeat lyhyen ajan budjettisuunnitelmat ovat ratkaisu. All of these and more are needed, but not the illusion that quick, short-term budget fixes are an answer.
 • lyhytkestoinen
 • lyhytvaikutteinen

Sanan short-term määritelmät

 • of or pertaining to the near or immediate future
 • of or pertaining to a short duration of time

Esimerkit

 • This short-term plan deals with the next few days.
 • short-term exposure
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja