VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitTietovisat

Sanan silent käännös englanti-suomi

 • hiljainenEuroopan unioni ei voi olla hiljainen sivustakatsoja tässä konfliktissa. Europe cannot stand still and remain silent in the face of this conflict. Aikooko Eurooppa yhä katsoa tällaista kuin hiljainen rikoskumppani? Will Europe continue watching as a silent accomplice? Täysin hiljainen maailma tuskin on mahdollista tai edes toivottavaakaan. A totally silent world is hardly possible nor even desirable.
 • äänetönRachel Carsonin kirja ”Äänetön kevät” vaikutti voimakkaasti vuonna 1962, ja se oli monelle herätys, joka sai heidät innostumaan ympäristöstä huolehtimisesta ja luonnonsuojelusta. Rachel Carson's book, Silent Spring, had a powerful impact in 1962 and was a wake-up call for many to become committed to caring for the environment and to nature conservation. Hän istui äänettömänä nurkassa.äänetön kylätie
 • vaitelias
 • äänettömällä
 • äänettömälle
 • hiljaisuusMuistakaamme tässäkin tapauksessa: ongelma ei ole niinkään pahan paljous vaan hyvän hiljaisuus. Let us remember: the problem in this case is not so much that there is so much bad - it is more the case that the good keep silent. Tämän kylän hiljaisuus ottaa minua päähän.Hiljaisuus on myöntymisen merkki.
 • piileväPiilevä kyky jää usein havaitsematta.Piilevät taudit aiheuttavat riskin.Useat piilevät ovat yksisoluisia.
 • pysyä vaitiArvoisat parlamentin jäsenet, olisin kiitollinen, jos voisitte pysyä vaiti. Ladies and gentlemen, I would be grateful if you would remain silent. Emme aio pysyä vaiti, jos veljiämme ja sisariamme Koreassa jatkuvasti kohdellaan huonosti. We will not stand silent if our brothers and sisters in Korea continue to be mistreated. Tähän tilanteeseen meidät on nyt ajettu Euroopassa - kerjäämään oikeutta pysyä vaiti, mutta reilusti! That is what we have been reduced to in this Europe - to begging for the right to remain silent, but fairly!
 • tehoton
 • Tyyni
 • tyyniIllalla oli tyyntä ja pääsimme lähtemään satamasta.On tyyni nyt, ei tuule nyt, tuulikin on tyyntynyt.Hän oli vihdoinkin tyyni mieleltään

Sanan silent määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja