TietovisatHoroskooppiBlogitReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan similarly käännös englanti-suomi

  • samoinPerustuslain on käynyt samoin. The Constitution has fared similarly. Samoin on syytä jatkaa työtä rahoitusalan sääntelyn parissa. Similarly, we shall have to revisit the issue of financial regulation. Samoin panostus nuoriin on avainasemassa. Similarly, investment in the young is crucial.
  • samatenSamaten vakaussopimukselle on annettava sen täydellinen nimi. Similarly, the stability pact must be given its full title. Samaten EU: n huolenaiheet ovat luultavasti samankaltaisia kuin huolenaiheet, jotka ovat yhteisiä koko maailmassa. Similarly, the concerns of the EU are probably similar to the concerns shared around the world. Samaten tähän pakettiin on tarvittu myös valtava määrä ponnistuksia komission puolelta. Similarly, this package has resulted from a huge amount of effort by the Commission.
  • vastaavastiKaikissa jäsenvaltioissa ei myöskään vastaavasti ole tiettyjä erityisaloja. Similarly, certain specialisms do not exist in every Member State. Vastaavasti muiden jäsenvaltioiden tilastot ovat harhaanjohtavia. Similarly, statistics in other Member States are misleading. Vastaavasti rahoituspalvelualalla voidaan odottaa kasvua. Similarly, the financial services sector can also look forward to growth.

Sanan similarly määritelmät

Esimerkit

  • The sisters dressed similarly

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja