VaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogit

Sanan site käännös englanti-suomi

 • sivusto
  Hyvä WWW-sivusto ei välttämättä ole ratkaisu. Simply having a good website may not be the answer. Myös Internet-sivusto on tällaisten asioiden jakamiseen soveltuva väline. The website is a potential tool for passing on such things, too. Tänään yritin jättää kaksi kirjallista kannanottoa, mutta Internet-sivusto hylkäsi ne. Today I tried to submit two written statements, and the internet site will not allow it.
 • paikka
  Muutaman kilometrin päässä on paikka, jossa tapahtui Hatfieldin kohtalokas onnettomuus vain puolitoista vuotta aikaisemmin. A few miles up the line is the site of the fatal accident which took place in Hatfield only 18 months ago. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Wroclaw ole paras paikka Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin sijoittamiselle. I have no doubt that Wrocław is the best place to site the European Institute of Innovation and Technology. Kutsun hänet erittäin sydämellisesti liittymään seuraani jonkun tulevan täysistunnon alussa tai lopussa ja toteamaan itse, kuinka merkittävä tämä paikka on Karlsruhessa. I would invite him most cordially to join me and see for himself the significance of this site in Karlsruhe at either end of one of the forthcoming plenary sessions.
 • sijaintipaikka
  Viimeinen asia on sijaintipaikka. One last question is that of the site. Jos EU:n on määrä olla hyvä sijaintipaikka yrityksille, sen on oltava myös hyvä paikka kuluttajille, ja tässä suhteessa on vielä paljon tehtävää. If Europe is to be a good place in which to site a business, it must also be a good place in which to be a consumer, and there is a lot missing in that respect. Perinteisesti kirkon sijaintipaikka on keskellä kylää.
 • tontti
  Anoi kaupungilta tonttia rakentaakseen omakotitalon.kakkospolttajan tontti

Sanan site määritelmät

Esimerkit

 • the site of a city or of a house
 • a site for a church
 • The U.K. government is dusting off an alternative plan to site the center at a military outfit such as Porton Down

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja