TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotReseptitTietovisat

Sanan skimp käännös englanti-suomi

 • nuukailla
  On väärin nuukailla eCall-järjestelmän kaltaisten turvavarusteiden asentamisessa autoihin. It is not right to skimp on the installation of safety features such as eCall in motor vehicles. Kyseen ollessa niin tärkeästä asiasta kuin metsistä, jotka ovat Euroopan aarteita, ei pidä nuukailla muutaman roposen tähden. When dealing with an issue as important as forests, one of Europe’s treasures, one cannot consider skimping on a few pennies.
 • pihdata
 • pihistellä
  Mielestäni meidän ei pitäisi pihistellä tässä asiassa. I do not think we should skimp on this. Emme saa pihistellä tähän strategiaan osoitettavien varojen kohdalla. We should not skimp on resources for this strategy. Meidän ei siksi pitäisi pihistellä viestintään ja yhteistyöhön käytettävien varojen kanssa. Thus, we should not skimp on resources for communication and cooperation.
 • pihtailla
  Ensinnäkin olen sitä mieltä, ettei meidän pitäisi pihtailla rauhoitellessamme pieniä ja keskisuuria säästäjiä, jotka oikeutetusti ovat huolissaan vähistä varoistaan. In the first place, I think we should not skimp when it comes to reassuring small and medium savers who are legitimately concerned about their modest assets.
 • pinnata

Sanan skimp määritelmät

Esimerkit

 • I thought Adie was only skimpin me

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja