ViihdeReseptitTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan small käännös englanti-suomi

 • pieni
  Tässä asiassa pieni on yhä edelleen kaunista. In this matter, small continues to be beautiful. Siinä on toinenkin pieni muutos. There is another small change. Tämä on vasta ensimmäinen pieni askel. This is just a small first step.
 • alhainen
  Prosentuaalinen tulli on suhteellisen alhainen. It is a relatively small percentage. Ei ole mikään ihme, että henkilöstön moraali on komissiossa alhainen. It is small wonder that staff morale in the Commission is at a low ebb. Ultrakevyiden lentokoneiden moottorit ovat pieniä, niillä on alhainen sakkausnopeus, alle 35 solmua, ja rajallinen paino. Microlights have small engines, air stall speeds as low as 35 knots and limited weight.
 • nuori
  Erasmus-ohjelman apurahat ovat erittäin pieniä, ohjelman pienuudesta johtuen, mutta nuori ei voi lähteä vieraaseen maahan 100 euron turvin. The Erasmus programme study grants are very small, given the shortage of funds, but young people cannot go to a foreign country with only 100 euros in their pocket. Matti ei ole enää pieni, mutta kuitenkin vielä nuori poika.Hankintaiältään nuoret esineet ovat uusia, samoin kuin tuoreet asiatkin.
 • pienetä
 • rajoitettu
  Vaikka nämä yritykset vastaavatkin vain pienestä kokonaistuotannon osasta, tuotteet on monesti rajoitettu erityisiin käyttökohteisiin. Even if these companies account for only a small part of total production, the products are often used in small specialised areas. Suhteellisuuden nimissä lainsäädännön määrän ja yksityiskohtaisuuden on oltava mahdollisimman rajoitettu. With an eye to proportionality, the amount of legislation and its degree of detail should be kept as small as possible. Ohjelma on vain koordinointiväline, jonka tarkoituksena on tukea alakohtaisia ohjelmia ja jolla on 363 miljoonan ecun rajoitettu budjetti. It is merely a coordinating instrument designed to support the thematic programmes, and therefore has a small budget of ECU 363 million.

Sanan small määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja