BlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan so käännös englanti-suomi

 • niin
  Niin monia uhreja ja niin monia nimiä. So many victims, so many names! Tein niin katastrofin sattuessa ja teen niin nyt. I did so at the time and I do now. Uskomme niin. Haluamme uskoa niin. We really hope and believe so.
 • eli
  Jos he näin ajattelivat, he ovat joutuneet pettymään. If so, they will have been disappointed. Eli olen sitä mieltä, että se pitäisi ottaa mukaan. So I think it should be included. Eli sitä on myös tarkasteltava. So we will have to look into that.
 • joten
  Joten tämä on meidän ongelmamme. So that is the problem we face. Joten missä ovat ihmisoikeudet EU:ssa? So where are human rights in the EU? Joten jatkamme keskusteluilla. So we will carry on with the debates.
 • näin
  Olen pahoillani, mutta näin on asian oltava! I am sorry, but it must be so. Jos näin on, niin pyydän tekemään sen nyt. If so, I invite them to do so now. En voi pitää näin suurta karjaa. I cannot keep so much livestock.
 • ja
  Niin monia uhreja ja niin monia nimiä. So many victims, so many names! Toivon sitä ja haluaisin sitä ja haaveilen siitä. I hope so, I pray so, I dream so. On selvää, että tein niin ja teen sen uudestaan. I did do so and I do so again.
 • jotta
  Siksi kerron tämän, jotta se merkitään pöytäkirjaan. So I shall say it for the record. Jotta niihin voidaan vastata kirjallisesti. So that they can be answered in writing. Luonnollisesti jotta voitte vastata "ei"! So that you will be able to say 'no', of course!
 • niinpä
  Niinpä meidän on yhdistettävä nämä kaksi asiaa. So we have to combine the two. Niinpä tarvitaan lisää pohdintaa. So further thought is necessary. Niinpä meillä on monimutkainen ongelma. So we have here a complex problem.
 • noin
  Kiitos niistä noin 60 kysymyksestä. Thank you for the 60 questions or so. Olen myös iloinen siitä, että hän näyttää voivan noin hyvin. I am also pleased to see that she looks so well. Teillä on edessänne asiakirjaniput, joissa on noin 30 sivua. The votes contain thirty or so pages of text.
 • sellainen
  Sellainen mallista on tultava taas käytännössäkin. It must become so in reality again. Joskus sitä pohtii, onko tilanne juuri sellainen, miltä näyttää. You ask yourself sometimes: is that so? Emme voi olla sellainen, jos perustamme à la carte -ajatteluun. We cannot be so on an à la carte basis.
 • siis
  Miten pitkälle olemme siis päässeet? So where are we in the process? Tämä on siis rinnakkainen keskustelu. So this is a parallel discussion. Miksi ette siis puuttuisi asiaan välittömästi? So why not intervene straight away?
 • siten
  Tilanne näyttää siten melko synkältä. So, the situation looks pretty bleak. Kyse ei siten ole suuresta summasta. So this is not a large amount of money. Siten kyse on hyvin vakavasta aiheesta. So this is a very serious matter.
 • täten
  Asia on täten loppuun käsitelty. So that is the end of this item. Täten hän on pyytänyt komissiota: The Commission is also requested: Tämä mietintö palauttaa täten ulkopolitiikan uomaansa. So this report puts foreign policy back into context.
 • tosi
  Tämä toteamus, joka on tosi tänään, on enemmän totta yhteisön laajentuessa. This observation, which is true today, will be even more so when enlargement takes place. Tosi asiassa olen pahoillani siitä, että neljä valittua alaa ovat niin kaukana Euroopan kansalaisten huolenaiheista. Indeed, I am sorry that the four sectors chosen are so far removed from the daily concerns of European citizens. Rakennepoliittiset toimet, jotka näennäisesti ovat sukupuolineutraaleja, tarjoavat siis tosi asiassa mahdollisuuksia vain toiselle sukupuolelle, yleensä miehille. So in general, structural policy, which is ostensibly sexually neutral, only offers real opportunities to the opposite sex - to men.

Sanan so määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja