VaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiBlogitReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan so käännös englanti-suomi

 • niin
  Niin monia uhreja ja niin monia nimiä. So many victims, so many names! Tein niin katastrofin sattuessa ja teen niin nyt. I did so at the time and I do now. Niin paljon haasteita ja niin paljon mahdollisuuksia! So many challenges, so many opportunities!
 • eli
  Jos he näin ajattelivat, he ovat joutuneet pettymään. If so, they will have been disappointed. Eli olen sitä mieltä, että se pitäisi ottaa mukaan. So I think it should be included. Eli sitä on myös tarkasteltava. So we will have to look into that.
 • joten
  Joten tämä on meidän ongelmamme. So that is the problem we face. Joten missä ovat ihmisoikeudet EU:ssa? So where are human rights in the EU? Joten jatkamme keskusteluilla. So we will carry on with the debates.
 • näin
  Jos näin on, niin pyydän tekemään sen nyt. If so, I invite them to do so now. Näin on tällä hetkellä ja näin on myös tulevaisuudessa. That is true today and it will continue to be so in future. Olen pahoillani, mutta näin on asian oltava! I am sorry, but it must be so.
 • ja
  Niin monia uhreja ja niin monia nimiä. So many victims, so many names! Toivon sitä ja haluaisin sitä ja haaveilen siitä. I hope so, I pray so, I dream so. Tein niin katastrofin sattuessa ja teen niin nyt. I did so at the time and I do now.
 • jotta
  Halusin vain sanoa tämän, jotta asia selvitetään ja jotta kaikki tietävät, mitä tapahtuu. Just so that we clear that up, so that everyone knows what is happening. Siksi kerron tämän, jotta se merkitään pöytäkirjaan. So I shall say it for the record. Luonnollisesti jotta voitte vastata "ei"! So that you will be able to say 'no', of course!
 • niinpä
  Niinpä emme mielestäni yritä tarpeeksi. So our effort, in my opinion, is too small. Niinpä meidän on yhdistettävä nämä kaksi asiaa. So we have to combine the two. Niinpä tarvitaan lisää pohdintaa. So further thought is necessary.
 • noin
  Olen myös iloinen siitä, että hän näyttää voivan noin hyvin. I am also pleased to see that she looks so well. Kiitos niistä noin 60 kysymyksestä. Thank you for the 60 questions or so. Teillä on edessänne asiakirjaniput, joissa on noin 30 sivua. The votes contain thirty or so pages of text.
 • sellainen
  Sellainen mallista on tultava taas käytännössäkin. It must become so in reality again. Joskus sitä pohtii, onko tilanne juuri sellainen, miltä näyttää. You ask yourself sometimes: is that so? Emme voi olla sellainen, jos perustamme à la carte -ajatteluun. We cannot be so on an à la carte basis.
 • siis
  Miten pitkälle olemme siis päässeet? So where are we in the process? Tämä on siis rinnakkainen keskustelu. So this is a parallel discussion. Miksi ette siis puuttuisi asiaan välittömästi? So why not intervene straight away?
 • siten
  Tilanne näyttää siten melko synkältä. So, the situation looks pretty bleak. Kyse ei siten ole suuresta summasta. So this is not a large amount of money. Meillä on siten selvästi erityislaatuinen ongelma. So, clearly, we have a particular problem.
 • täten
  Asia on täten loppuun käsitelty. So that is the end of this item. Täten hän on pyytänyt komissiota: The Commission is also requested: Hänen mietintönsä poikkeaa täten myös komission papereista vain hyvin vähän. So the report scarcely differs from the Commission document.
 • tosi
  Tämä toteamus, joka on tosi tänään, on enemmän totta yhteisön laajentuessa. This observation, which is true today, will be even more so when enlargement takes place. Tosi asiassa olen pahoillani siitä, että neljä valittua alaa ovat niin kaukana Euroopan kansalaisten huolenaiheista. Indeed, I am sorry that the four sectors chosen are so far removed from the daily concerns of European citizens. Rakennepoliittiset toimet, jotka näennäisesti ovat sukupuolineutraaleja, tarjoavat siis tosi asiassa mahdollisuuksia vain toiselle sukupuolelle, yleensä miehille. So in general, structural policy, which is ostensibly sexually neutral, only offers real opportunities to the opposite sex - to men.

Sanan so määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja