BlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan sober käännös englanti-suomi

 • raitis
  Hän on ollut raitis jo kymmenen vuotta.Tilaisuus on raitis.Onpas raitis ilma.
 • hillitty
  Herra Medina Ortegan hillitty, tarkka ja vakuuttava mietintö ei voi kuin vakuuttaa meidät siitä, että tämä työ on kaikkien edun mukainen. Mr Medina Ortega's sober, precise and convincing report can only persuade us that this work will be undertaken in the interests of all. hillitty väri
 • vakava
  Äskettäinen Enron-fiasko oli vakava opetus siitä, mitä avoimuuden puute voi saada aikaan. The recent Enron debacle offers a sobering lesson in what a lack of transparency could provoke. Tieteellisten tosiasioiden vakava pohdinta voi myös auttaa meitä arvioimaan sitä, kuinka markkinapohjaiset ympäristönsuojeluvälineet voivat osaltaan vahvistaa ympäristön laatua. Sober consideration of the scientific facts can also help us to assess how market-based environmental protection instruments can contribute to enhancing the quality of the environment. vakava sairaus
 • selvä
  Nyt se on oikeastaan jo selvä tosiasia. Now it has become a sober reality which we are facing. Tuohan on selvä hömötiainen.Nuo ovat selvät suden jäljet.
 • selvä selvin päin
 • selvitä
  Yksi matkustaja selvisi lento-onnettomuudesta.Pienilläkin tuloilla selviää kun elää säästeliäästi.Tänään selviää kilpailun voittaja.
 • selvittää
  Hyvät kollegat, meidän on jo aika selvittää päämme. Ladies and gentlemen, it is time to sober up. Verkot täytyy selvittää ennen uudelleen laskemista.Mummo selvittää mielellään kissan sekoittamaa lankavyyhtiä.
 • vakavamielinen
  Työllisyystukien kilpailua haittaavien vaikutusten vakavamielinen vertailu muihin tukiin on lähinnä loukkaus älykkyyttämme kohtaan. The comparison of the anti-competitive effects of this aid with other types of aid, if we analyse it soberly, is something of an insult to the intelligence.

Sanan sober määritelmät

  Haussa juuri nyt

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja