ViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisat

Sanan social security käännös englanti-suomi

  • sosiaaliturvaSosiaaliturva: EU: n alueella liikkuvat työntekijät Social security: workers moving within the EU Sitten on vielä sosiaaliturva, arvoisa puhemies. There is also the matter of social security. Hyvinvointivaltio ja sosiaaliturva ovat kriisissä. The welfare state and social security are in crisis.
  • sosiaalietu
  • sosiaaliturvajärjestelmäLuulenpa, että tärkein syy on Belgian erittäin monimutkainen sosiaaliturvajärjestelmä. The first reason is, I fear, the very complex system of Belgian social security. Se ei ole tarkalleen kuten te sanotte: sosiaaliturvajärjestelmä on säilytettävä ja sitä on tarvittaessa vahvistettava. This is not exactly the same as saying we must maintain social security systems and strengthen them, if necessary. Sosiaaliturvajärjestelmä kokonaisuudessaan ja erityisesti eläkejärjestelmä on yksinomaan jäsenvaltioiden toimivallassa. The social security system as a whole, and the pension system in particular, is the responsibility of the Member States alone.

Sanan social security määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja