VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan solemn käännös englanti-suomi

 • juhlallinen
  Vastaus on, että siitä annettiin juhlallinen julistus. The answer is that it has been solemnly proclaimed. Hetki oli juhlallinen ja erityisen mahtava. It was a solemn moment; it was a special moment; it was a potent moment. Meillä on ollut tänään juhlallinen päivä: olemme muistaneet Berliinin muurin murtumista. It has been a solemn day for us here today: we have commemorated the fall of the Berlin Wall.
 • vakava
  Emme haluaisi mennä niin pitkälle, mutta mielestämme meidän on annettava vakava ja tiukka varoitus. We do not want to go that far, but we believe that we must issue a solemn and severe warning. Esitän juhlallisen vetoomuksen: nouskaamme ylös, sillä tilanne on vakava. This is my solemn appeal: let us stand up, for these are grave times. Meidän vakava velvollisuutemme on yhdessä varmistaa, että näitä oikeuksia kunnioitetaan." To come together to ensure that these rights be respected is our solemn duty.'
 • ankea
  Kaupunkipahanen teki ankean ensivaikutelman, mutta paikalliset ihmiset loistivat positiivisen ystävällisellä asenteellaan.
 • juhlava
  Arvoisa puhemies, tänään, kuten kaikki puhujat ovat muistuttaneet, on juhlava päivä, joidenkin mielestä miltei uskonnollinen. Mr President, today, as all the speakers have said, is a solemn occasion; somebody said it is almost religious.
 • pyhä
  Pyhä velvollisuutemme on yhdessä varmistaa, että näitä oikeuksia kunnioitetaan. To come together to ensure that these rights be respected is our solemn duty. Mannerheim on joillekin lähes pyhä ja koskematon.Sananvapaus on pyhä asia.
 • synkkä
 • vaikuttava
  vaikuttava ainevaikuttava näytös, vaikuttava näky

Sanan solemn määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja